Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena
Klik za novi osjećaj!
Naslovnica
Događanja
Ulaznice
O Areni
Multimedija
Marketing
Najam dvorane
Kontakt
Press centar
English
Datum događaja:
02/04/19
THE SHOW MUST GO ON
THE SHOW MUST GO ON

The Show Must Go On! – najbolji svjetski The Queen show (Bohemians i Royal Symphonic orkestar) napokon dolazi u Split. Na koncertu u Spaladium Areni(02.04.2019.) osjetit ćete čaroliju grupe The Queen, te fantastičnog i neponovljivog Freddie Mercuryja, ovaj vrhunski show izvodi međunarodno priznata Queen tribute skupina The Bohemians u pratnji simfonijskog orkestra iz Poljske pod vodstvom dirigenta Piotra Oleksiaka, zborom i sopranisticom Lynelle Jonsson iz New Yorka.

Početak prodaje ulaznice je u četvrtak u 15 sati na svim prodajnim mjestima Adriaticketa(www.adriaticket.com), te na Croatia Tickets(www.croatia-tickets.com) a promotivna cijena ulaznica je 120 kuna parter i 150 kuna tribine(prvih 300 ulaznica).
Bohemiansi i Royal Symphonic Orchestra dočarat će koncertni nastup legendarnog benda Queen i proći kroz vremena, kada su Freddi, Brian, John i Roger dominirali svjetskom glazbenom scenom pjesmama. O njihovim nastupima ne treba puno pisati, a pjesme  u kojima su se izmjenjivale fine klavirske kompozicije, briljanti gitaristički rifovi, izvrsni ritmovi postale su antologijske. 

Grupa The Bohemians koju čine Rob Comber – vokal, klavir, akustična gitara, Christopher Gregory – gitara, Wayne Bourne – bubnjevi, Kevin Goodwin – bas gitara su se okupili prije dvadeset godina s ciljem odavanja počasti veličanstvenoj grupi Queen. The Bohemiansi se mogu pohvaliti nastupima u Velikoj Britaniji, Europi te drugim zemljama; nastupima na festivalima, stadionima, kao i u koncertnim dvoranama. U više navrata su nastupili i za službeni fan klub Queen.
Simfonijski orkestar je bio ustanovljen 2000. godine za produkciju mjuzikla Evita. Vođa i osnivač je dirigent, skladatelj, aranžer Piotr Oleksiak. Sopranistica Lynelle Jonsson je poznata po nastupima sa New York Gilbert and Sullivan Players.

 Prije dvije godine ovaj koncert The show must go on gostovao je u Zagrebu i Ljubljani, te su oba nastupa izazvala veliko zanimanje publike i bili rasprodani. A i ove godine se vraćaju i u Zagreb(04.04.2019.) i Ljubljanu(03.04.2019.) I prvi puta dolaze u Split (02.04.2018.) – The show must go on!Dodano: 20/12/18

Imaš ideju za događaj ili koncert? Klikni ovdje i osvoji nagradu!
Komentiraj

Ime*

E-mail*

Tekst*

Prepiši*
Spaladium Arena ovdje

Rekla kazala

Trenutno nema komentara!
Spaladium Arena Spaladium Arena

xHTML validIvan Aras
CSS validInside Hosting