Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena
Klik za novi osjećaj!
Naslovnica
Događanja
Ulaznice
O Areni
Multimedija
Marketing
Najam dvorane
Kontakt
Press centar
English
Hvala
Hvala!
Datum događaja:
07/07/11
Foto: vecernji.hr
OTKAZANO: HTZ u Undergroundu!
OTKAZANO: HTZ u Undergroundu!

Koncert je otkazan.

U četvrtak 7. srpnja 2011. u Spaladium Undergraundu splitska će publika moći upoznati finaliste popularnog showa HTZ -a.

Nakon što su osvojili cijelu Hrvatsku i brojne obožavatelje svojim nastupima u najpopularnijem showu RTL Televizije, Marcela, Goran, Mark i Maja na turneji finalista showa 'Hrvatska traži zvijezdu' dodirnuti će sve dijelove Hrvatske i napraviti pravi glazbeni spektakl.

Njihove fenomenalne nastupe i interpretacije poznatih domaćih i stranih pjesama koje su izvodili svakog petka u live emisijama, publika će sada moći doživjeti i uživo i to u 8 hrvatskih gradova, a u Spaladium Undegroundu će pjevati 7. srpnja 2011.

Finaliste će na turneji pratiti izvrstan bend Cota G4, a pridružiti će im se i prošlogodišnja pobjednica Kim Verson te drugoplasirani iz iste sezone Vilibald Kovač. Goste iznenađenja za sada još nećemo otkrivati, no sigurni smo da će i oni još dodatno potpaliti cjelokupnu atmosferu ovih koncerata.

Na prošlogodišnjim turnejama finalista prve i druge sezone showa 'Hrvatska traži zvijezdu' vladala je prava euforija i ludnica, svi koncerti bili su rasprodani te se i nekoliko dana prije održavanja tražila karta više, stoga nemojte propustiti nabaviti svoju ulaznicu.

Cijena ulaznice je 60kn, a prodaja je na blagajni Spaladium Arene i svim  prodajnim mjestima Eventima.Dodano: 13/06/11

Imaš ideju za događaj ili koncert? Klikni ovdje i osvoji nagradu!
Komentiraj

Ime*

E-mail*

Tekst*

Prepiši*
Spaladium Arena ovdje

Rekla kazala

Trenutno nema komentara!
Spaladium Arena Spaladium Arena

xHTML validIvan Aras
CSS validInside Hosting