Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena
Klik za novi osjećaj!
Naslovnica
Događanja
Ulaznice
O Areni
Multimedija
Marketing
Najam dvorane
Kontakt
Press centar
English
Hvala
Hvala!
Datum događaja:
16/03/13
Plakat događaja
Hari Mata Hari - odgođeno
Hari Mata Hari - odgođeno

Hari Mata Hari će svoje predivne ljubavne pjesame pjevati u Spaladium Areni 16/03/12. Varešanović će izvest svoje najveće hitove i na taj način zahvaliti svojoj vjernoj publici na ljubavi i podršci koja traje već 25 godina. Ujedno koncert u Spaladiumu je rodjendanski!!!

"Drago mi je da ću zapjevati u Spaladium Areni,  o kojoj sam čuo da je perfektna dvorana. Proslavit ćemo  svi zajedno 25 godina moje grupe i mog djelovanja na sceni.  Ovo je prilika da napravim presjek svoje karijere.  Neke od svojih najvećih hitova snimio sam u duetima s najpopularnijim hrvatskim pjevačicama - Ninom i Ivanom Banfić, a ovo je prilika da splitska publika još jednom čuje sve moje pjesme. Nadam se da će ovaj koncert ostati u sjećanju i meni i vjernoj publici..." - najavio je Hari koncert u Spaladiumu.

"Ne mogu ti reći što je tuga", "Volio bih da te ne volim", "Baš ti lijepo stoje suze", "Ružmarin", "Kao domine, "Lejla", samo su neki od hitova koje će Hari Mata Hari izvesti u Spaladium Areni.

Cijena ulaznica je 100 kuna za parter i 120 kuna za tribine, a mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima (www.eventim.hr) kao i na blagajni Spaladium Arene.Dodano: 16/02/12

Imaš ideju za događaj ili koncert? Klikni ovdje i osvoji nagradu!
Komentiraj

Ime*

E-mail*

Tekst*

Prepiši*
Spaladium Arena ovdje

Rekla kazala

1
Xprofiler
20/02/12 / 20.54h
@ Napokon da smo i njega dočekali u Splitu!!! Jedva čekam...
Spaladium Arena Spaladium Arena

Videogalerija
xHTML validIvan Aras
CSS validInside Hosting