Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena
Klik za novi osjećaj!
Naslovnica
Događanja
Ulaznice
O Areni
Multimedija
Marketing
Najam dvorane
Kontakt
Press centar
English
Datum događaja:
09/05/12
Spaladium Arena
Premijer liga: Split - Zagreb CO
Premijer liga: Split - Zagreb CO

Rukometaši Splita napokon će zaigrati u Spaladium Areni, u ovoj ligi za prvaka igraju protiv razvikanijih momčadi, ali dođite pogledati darovitost splitskih rukometaša i ne zaboravite Spaladium i rukomet idu ruku pod ruku….

Cijena ulaznice je 15 kuna  a kompletan prihod ide u humanitarne svrhe za kupnju enteroskopa - aparata za osnovne pretrage oboljelih od Crohnove i ostalih bolesti crijeva. A pokretač akcije je udruga Za tebe....

Rukometni klub Split se uključio u humanitarnu akciju koju organizira udruga "Za tebe", a cilj joj je prikupljanje sredstava za kupnju 320.000 kn vrijednog enteroskopa kojeg namjeravaju donirati odjelu gastroenterologije KBC-a Split. Tako će cjelokupni prihod od ulaznica s utakmice Split – Croatia Osiguranje Zagreb koja je na rasporedu ovu srijedu -  09.05. u 18:30h u Spaladium Areni, biti doniran ovoj humanitarnoj udruzi. Ulaznice po cijeni od 15 kn su u prodaji od subote u Spaladium Areni , slastičarni „Cukarin“ te Sajmu cvijeća na štandu "Društvo naša djeca".

Dolaskom na utakmicu, kupnjom ulaznice direktno sudjelujete i Vi u ovoj humanitarnoj akciji koja će doprinjeti boljitku i pravovremenoj dijagnozi oboljelih na Odjelu gastroenterologije.

Svoj doprinos možete dati i pozivanjem broja 060/90-19 kojim donirate 5 kn + pdv.
Pozivamo vas da se zabavite, navijate, a pritom osjetite radost davanja!
 Dodano: 24/04/12

Imaš ideju za događaj ili koncert? Klikni ovdje i osvoji nagradu!
Komentiraj

Ime*

E-mail*

Tekst*

Prepiši*
Spaladium Arena ovdje

Rekla kazala

Trenutno nema komentara!
Spaladium Arena Spaladium Arena

xHTML validIvan Aras
CSS validInside Hosting