Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena
Klik za novi osjećaj!
Naslovnica
Događanja
Ulaznice
O Areni
Multimedija
Marketing
Najam dvorane
Kontakt
Press centar
English
Hvala
Hvala!
Datum događaja:
01/03/14
Dubioza kolektiv u Spaladiumu!
Dubioza kolektiv u Spaladiumu!

Dubioza kolektiv, najveća regionalna atrakcija, dolazi u splitsku Spaladium Arenu u subotu 1. ožujka 2014. godine.

Na spektaklu u trajanju od gotovo pet sati društvo će im praviti beogradski S.A.R.S. i zagrebački punk rockeri Brkovi.

Rasprodani koncerti Dubioze u Zagrebu i Rijeci pokazali su da je u pitanju koncertno daleko najjači bend naše regije čiji nastupi su usavršeni gostovanjima na brojnim europskim i svjetskim pozornicama. U Split Dubioza dolazi sa dosad neviđenom produkcijom i bogatija za dva iznimna susreta sa domaćim fanovima među kojima je bilo njih jako puno iz Dalmacije.

Za svaki od koncerata došlo je mnogo upita fanova iz Zadra, Šibenika, Makarske, Primoštena, Biograda na moru te, naravno, Splita odakle su, primjerice, dvojica fanova – Luka i Teo – putovali puno sati kako bi stigli na riječku svirku svog omiljenog benda. Takvih primjera je mnogo, zato će se Splitu i Dalmaciji posvetiti posebna pažnja i temeljito pripremiti jedan od najvećih dvoranskih rock koncerata u prvom djelu 2014. godine.

Album “Apsurdistan” odmah po izlasku zapalio je cijelu regiju. Rijetko kada smo svjedočili tako jedinstvenoj ocjeni kritike koja ga nagrađuje najvišim ocjenama i već sad proglašava albumom godine. Jednaka je reakcija i publike koja je samo par dana nakon objave na gerilskoj svirci upriličenoj u Bogovićevoj napamet znala sve tekstove.

Upravo tamo, među više od tisuću fanova koji su zakrčili centar Zagreba, vidjelo se da Dubioza uživa status kao malo koji bend u novijoj povijesti. Teme kojima se bave, sarkazam i realnost koji progovaraju iz hitova “Brijuna”, “Kaži”, “Prvi Maj”, “Tranzicija” ili “Krivo je more 2”, energija kojom ovaj izniman bend isijava sa scene I komunicira s publikom - sve to skupa učinilo je od “Apsurdistana” najtraženiju robu na Balkanu.

Bilo da su je dobili na poklon od benda (tj besplatno skinuli sa www.dubioza.org) ili kupili u CD shopu (i podržali lokalni record store) novi album Dubioze trenutno se vrti u najviše playera regije. Stoga je idealno vrijeme za početak odbrojavanja do velikog splitskog koncerta.Dodano: 03/12/13

Imaš ideju za događaj ili koncert? Klikni ovdje i osvoji nagradu!
Komentiraj

Ime*

E-mail*

Tekst*

Prepiši*
Spaladium Arena ovdje

Rekla kazala

Trenutno nema komentara!
Spaladium Arena Spaladium Arena

Videogalerija
xHTML validIvan Aras
CSS validInside Hosting