Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena
Klik za novi osjećaj!
Naslovnica
Događanja
Ulaznice
O Areni
Multimedija
Marketing
Najam dvorane
Kontakt
Press centar
English
Datum događaja:
22/04/15
Kraj
24/04/15
ASDA 2015. Spaladium
ASDA 2015. Spaladium

Američka tvrtka TNT productions će u Spaladium Areni od 22. do 24. travnja 2011. godine prezentirati najnovija dostignuća vojne industrije u svijetu. Na izložbi pod nazivom Jadranska vojna i zrakoplovna izložba i konferencija (Adriatic Sea Defense & Aerospace) sudjelovat će renomirani hrvatski i inozemni proizvođači vojne opreme. Ovo je treći puta da tvrtka TNT production organizira ovaj prestižni sajam u Spaladium Areni.

TNT productions je tvrtka specijalizirana za organizaciju velikih međunarodnih izložbi i član je dvaju najvećih udruženja izložbene industrije u svijetu. Sa Ministarstvom obrane Republike Hrvatske, kao domaćinom izložbe, potpisala je Protokol o suradnji koji omogućava uvrštavanje ove izložbe u kalendar međunarodnih vojnih izložbi, te ona postaje tradicionalna manifestacija koja će se održavati svake dvije godine.

Izložba ima poseban značaj za hrvatsko gospodarstvo i međunarodno afirmiranje hrvatskih proizvođača namjenske industrije koji imaju prigodu susresti se sa vodećim proizvođačima vojne opreme u svijetu.

Domaćinstvo ove izložbe je veliko priznanje za politiku koju provodi Vlada Republike Hrvatske, kao i za Ministarstvo obrane i oružanih snaga Republike Hrvatske, ali i za djelatnike Spaladium Arene.Dodano: 04/12/14

Imaš ideju za događaj ili koncert? Klikni ovdje i osvoji nagradu!
Komentiraj

Ime*

E-mail*

Tekst*

Prepiši*
Spaladium Arena ovdje

Rekla kazala

Trenutno nema komentara!
Spaladium Arena Spaladium Arena

xHTML validIvan Aras
CSS validInside Hosting