Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena
Klik za novi osjećaj!
Naslovnica
Događanja
Ulaznice
O Areni
Multimedija
Marketing
Najam dvorane
Kontakt
Press centar
English
Hvala
Hvala!
Datum događaja:
29/12/14
Kraj
5/2/15
Dalmatinski portal
Splisko klizalište
Splisko klizalište

Napokon je i Split dobio reprezentativno klizalište! U Spaladium Areni je na površini većoj od 600 metara kvadratnih napravljeno klizalište na radost svih zaljubljenika u klizanje. Otvaranje je 29. prosinca u 9 sati, a važno je istaknuti da je prva tri dana Grad Split omogućio svima koji to žele besplatan ulaz na led.  

- Uspjeli smo nakon nekoliko godina vratiti klizalište u grad i na taj način sadržajno obogatiti djeci blagdane i zimske praznike, a s druge strane i pružiti priliku građanima da se zabave na drugačiji način. Vjerujem da će kroz ovih mjesec dana klizanje u Splitu dobiti nove poklonike - kazao je gradonačelnik Ivo Baldasar.  

Idejni pokretač akcije "led u Splitu" i realizator ovog projekta je stečajni upravitelj Spaladium Arene Perica Mitrović. 

- Klizalište je veliki i bitan iskorak u životu Spaladium Arene, projekt Splisko klizalište nije ni malo jednostavan, pogotovo jer je Arena otvorena prije mjesec dana. No, uz pomoć Grada uspjeli smo izvesti ovaj veliki projekt, a stvarno se nadam da će Splićani ali i stanovnici svih gradova u županiji iskoristiti ovu mogućnost uživati u zimskim radostima u našoj iznimno funkcionalnoj Areni – rekao je Perica Mitrović.

Djeci svih škola bit će omogućeno da imaju nastavu tjelesnog odgoja u Areni, ali osim sportskih aktivnosti program "Spliskog klizališta" bit će obogaćen jedinstvenom predstavom u izvedbi klizačkog kluba Medo. "Čudnovate zgode šegrta Hlapića" bit će prava revija na ledu s više od sto klizača. Predstava je iznimno gledana i atraktivna i napokon će biti izvedena u Splitu.

- Bilo je teškoća u pregovorima, ali smo svi mi gorili od želje da ovu predstavu dovedemo Splićanima i sa zadovoljstvom najavljujem da će 16. i 17. siječnja klizački klub Medo izvesti ovu magičnu predstavu, te se nadam da će oboriti rekord gledanosti – ističe Perica Mitrović. 

Ovo je prvi u put da Grad Split i Splitsko-dalmatinska županija dobivaju  veliko kvalitetno klizalište. Tako će se upotpuniti blagdanski ugođaj i turistička ponuda Splita, ali i sadržajnost grada u zimskim mjesecima. Klizalište u Spaladium Areni bit će otvoreno svaki dan od 9 do 22sata, a vikendom i sat kasnije, sve do 5. veljače 2015. godine. Bitno je istaknuti da je za klizanje obavezno nositi rukavice i vunene kape, a mala djeca i kacige...

- Nadamo se da će Splisko klizalište prerasti u jednu lijepu zimsku tradicija - zaključio je Perica Mitrović.Dodano: 10/12/14

Imaš ideju za događaj ili koncert? Klikni ovdje i osvoji nagradu!
Komentiraj

Ime*

E-mail*

Tekst*

Prepiši*
Spaladium Arena ovdje

Rekla kazala

Trenutno nema komentara!
Spaladium Arena Spaladium Arena

xHTML validIvan Aras
CSS validInside Hosting