Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena
Klik za novi osjećaj!
Naslovnica
Događanja
Ulaznice
O Areni
Multimedija
Marketing
Najam dvorane
Kontakt
Press centar
English
Hvala
Hvala!
Datum događaja:
16/1/15
Čudnovate zgode šegrta Hlapića
Čudnovate zgode šegrta Hlapića

Čudnovate zgode šegrta Hlapića – jedna od najljepših bajki za djecu i odrasle izašla iz pera Ivane Brlić Mažuranić, uprizorit će se na ledu  16.siječnja (petak) u Spaladium Areni.  Predstava će se održati u dva termina, prvi je jutarnji u 10.30 i večernji u 19 sati.

- Postavljenje leda pokazao se kao izvrsno rješenje i za Spaladium i za Splićane u ove prazničke dane. Kako bi program bio što sadržajniji odlučili smo organizirati  klizačku reviju Čudnovate zgode šegrta Hlapića. U Splitu se ovakva vrsta predstave još nije izvodila i uvjeren sam da smo dobro izabrali, te da će svi naraštaji uživati u ovom klizačkom spektaklu – istakao je Perica Mitrovića, stečajni upravitelj Spaladium Arene.  

Klizačkog kluba Medo i njegovih stotinu klizača će nas odvesti daleko u čaroban svijet dječaka Hlapića. Baletnom glazbom, raskošnom rasvjetom, scenografijom i kostimima odvest će naše školarce i vrtičke mališane, te njihove prijatelje u šarenu zemlju u kojoj je baš sve moguće i u kojoj čudesna igra traje cijele dane.

Pregršt zabave, spektakularne vještine klizača i klizačica koji sve plesove izvode s nevjerojatnom hrabrošću i gracioznošću, dočarat će bajkoviti svijet koji je davne 1913. stvorila hrvatska  književnica Ivana Brlić Mažuranić. Prodaja ulaznica kreće u petak ujutro i to u sustavima Adriaticket i Croatia-tickets, a cijena ulaznica je 30 kuna za organizirane skupine i 40 kuna  u slobodnoj prodaji.      Dodano: 09/01/15

Imaš ideju za događaj ili koncert? Klikni ovdje i osvoji nagradu!
Komentiraj

Ime*

E-mail*

Tekst*

Prepiši*
Spaladium Arena ovdje

Rekla kazala

Trenutno nema komentara!
Spaladium Arena Spaladium Arena

xHTML validIvan Aras
CSS validInside Hosting