Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena
Klik za novi osjećaj!
Naslovnica
Događanja
Ulaznice
O Areni
Multimedija
Marketing
Najam dvorane
Kontakt
Press centar
English
Hvala
Hvala!
Datum događaja:
11/04/15
Josip Kevrić / DKphotography
Merlin u Spaladiumu!
Merlin u Spaladiumu!

Dino Merlin ponovno dolazi u Spaladium Arenu, 11. travnja 2015. održat će koncert u sklopu svoje velike turneje "Hotel Nacional", koja je do sada obišla Europu, Sjevernu Ameriku i Australiju.


- Velika je odgovornost pjevati u gradu koji je dao izuzetne umjetnike. Ova publika ima jake uzore i ima na osnovu čega biti izbirljiva i zahtjevna.

Dočekan euforično

Zato mi je posebno drago što sam na prošlom koncertu dočekan i ispraćen na euforičan način - komentirao je Dino splitski koncert prije pet godina, održan nakon dvadeset godina u Splitu, a koji je privukao rekordnih 10.000 posjetitelja.

Popularni sarajevski glazbenik upravo je održao sjajan koncert u Ljuubljani, u prepunoj Areni Stožice, a idući izazov je nastup u najvećoj makedonskoj dvorani, Boris Trajkovski u Skoplju.

Ulaznice za spektakl u Spaladium Areni u prodaji će se naći od 6. ožujka od 10 sati stranice www.adriaticket.com, na svim prodajnim mjestima Adriaticketa, kao i na blagajni Spaladium Arene.

 


Dodano: 04/03/15

Imaš ideju za događaj ili koncert? Klikni ovdje i osvoji nagradu!
Komentiraj

Ime*

E-mail*

Tekst*

Prepiši*
Spaladium Arena ovdje

Rekla kazala

Trenutno nema komentara!
Spaladium Arena Spaladium Arena

xHTML validIvan Aras
CSS validInside Hosting