Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena
Klik za novi osjećaj!
Naslovnica
Događanja
Ulaznice
O Areni
Multimedija
Marketing
Najam dvorane
Kontakt
Press centar
English
Datum događaja:
16/10/15
Kraj
16/10/15
Čolić s Vatrom i barutom u Spaladiumu
Čolić s Vatrom i barutom u Spaladiumu

Zdravko Čolić zapjevat će 16. listopada u Spaladium Areni, potvrdili su organizatori koncerta iz zagrebačke agencije “Fakat”, koja nakon pet godina, koliko je proteklo od posljednjeg Čolina gostovanja na istome mjestu, popularnog pjevača dovodi u Split.

“’Uvijek je emotivno kad se sretnemo, Splite. Volio bih kada bismo se viđali češće”, zaključio je Zdravko Čolić za proteklog splitskog koncerta, te u sklopu koncertne turneje “Vatra i barut” ugovorio novi susret s publikom u Dalmaciji.

Karizmatični miljenik brojnih generacija do sada je u sklopu aktualne turneje rasprodao najveće dvorane u Hrvatskoj i susjedstvu – zagrebačku Arenu, sarajevsku Zetru, dvaput beogradsku Kombank arenu, ljubljanski stadion Iliriju, kao i dvorane u Skoplju, Osijeku, Tuzli, te u nekoliko svjetskih prijestolnica.

Ulaznice za Čolin jesenski koncert u Splitu puštene su u prodaju danas, točno u podne, na svim prodajnim mjestima u sustavu Eventima ili na eventim.hr. Za one na parteru i gornjoj tribini potrebno je izdvojiti 130 kuna, dok mjesto na donjoj tribini košta 150 kuna. Ulaznice za fan pit koštaju 180 kuna, a sjedeća mjesta u istoj zoni prodaju se u rasponu cijena od 150 do 250 kuna.Dodano: 13/05/15

Imaš ideju za događaj ili koncert? Klikni ovdje i osvoji nagradu!
Komentiraj

Ime*

E-mail*

Tekst*

Prepiši*
Spaladium Arena ovdje

Rekla kazala

Trenutno nema komentara!
Spaladium Arena Spaladium Arena

xHTML validIvan Aras
CSS validInside Hosting