Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena
Klik za novi osjećaj!
Naslovnica
Događanja
Ulaznice
O Areni
Multimedija
Marketing
Najam dvorane
Kontakt
Press centar
English
Datum događaja:
12/05/15
Srce ponosno u Spaladium Areni
Srce ponosno u Spaladium Areni

U projekt obnove vukovarskog Vodotornja polako se uključuje cijela Hrvatska, a sve zahvaljujući inicijativi vukovarskog gradonačelnika Ivana Penave te pod pokroviteljstvom predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović.

Naime, koncertna priča kreće 12. svibnja u 20:30 sati i to upravo iz Splita, grada koji je poznat po tome da ima sluha za one kojima je pomoć potrebna. Udruga Srce ponosno, koja je organizator projekta, sigurna je da će u Spaladium Areni biti koncert za pamćenje.

- Nije bio problem okupiti sve izvođače, iako svi imaju svoje obveze. Zato smo se i odlučili za četvrtak tako da bismo dobili što više izvođača i da s izvođačima pokrijemo cijelu regiju; Slavoniju, Međimurje, Slavoniju i Bosnu. Cilj nam je da se zaštiti ono što je naše – rekao je predstavnik Udruge Željko Rašić.

Za obnovu Vodotornja bit će potrebno sakupiti 20 milijuna kuna, do sada je prikupljeno oko 1,9 milijuna. Donaciju od 200.000 kuna uplatio je Grad Split, kao i Splitsko-dalmatinska županija koja je jedna od prvih prihvatila pokroviteljstvo.

Ulaznice možete kupiti u sustavu Adriatict (ww.adriaticket.com)  acijena ulaznice je 50,00 kuna.Dodano: 04/05/16

Imaš ideju za događaj ili koncert? Klikni ovdje i osvoji nagradu!
Komentiraj

Ime*

E-mail*

Tekst*

Prepiši*
Spaladium Arena ovdje

Rekla kazala

Trenutno nema komentara!
Spaladium Arena Spaladium Arena

xHTML validIvan Aras
CSS validInside Hosting