Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena
Klik za novi osjećaj!
Naslovnica
Događanja
Ulaznice
O Areni
Multimedija
Marketing
Najam dvorane
Kontakt
Press centar
English
Hvala
Hvala!
Datum događaja:
26/06/16
Adria Drift Serija u Spaladiumu
Adria Drift Serija u Spaladiumu

Adria Drift Serija dolazi u Spaladium Arenu, 26. lipnja 2016., tako će ovaj spktakl bit održan u ambijentu jedne od najfunkcionalnijih dvorana u Europi.

Konfiguracija staze same utrke osigurat će cijeli niz napetih momenata i tijesnih, tzv. tvrdih twin borbi, najavljuju organizatori.

U manjoj verziju drifta, ­RC Driftu, majstori radio-upravljanih vozila u razmjeru 1:10 natjecat će se na stazi u umanjenome mjerilu. Također će biti organizirana izložba uređenih/tuniranih vozila pod imenom Show n Shine. Sjajno polirana vozila, u čije je uređenje uloženo često više sredstava nego što stoje ona sama, natjecat će se u nekoliko kategorija.

Posjetitelji željni adrenalinskoga doživljaja moći će se voziti s jednim od majstora drift-vožnje, a u Drift Taxiju moći će vrištati glasno koliko im se hoće, a ipak biti nadglasani od vrištećih i škripećih autoguma, poručuju organizatori auto-spektakla.Dodano: 06/06/16

Imaš ideju za događaj ili koncert? Klikni ovdje i osvoji nagradu!
Komentiraj

Ime*

E-mail*

Tekst*

Prepiši*
Spaladium Arena ovdje

Rekla kazala

Trenutno nema komentara!
Spaladium Arena Spaladium Arena

xHTML validIvan Aras
CSS validInside Hosting