Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena
Klik za novi osjećaj!
Naslovnica
Događanja
Ulaznice
O Areni
Multimedija
Marketing
Najam dvorane
Kontakt
Press centar
English
Hvala
Hvala!
Datum događaja:
07/10/16
Oliver i Gibonni u Spaladiumu
Oliver i Gibonni u Spaladiumu

Spaladium Arena 7. listopada 2016.  ugostit će neponovljivi glazbeni tandem - Olivera Dragojevića i Zlatana Stipišića Gibonnija. Novi album Familija je obavljen u travnju, a pjesma Onako od oka je postala hit u trenu.

Oliver i Gibonni imali su brojne glazbene suradnje i međusobna gostovanja na koncertima zbog čega je publika uvjerena da su održali mnogo zajedničkih koncerata, no ovo je prvi puta da zajedno nastupaju u Spaladiumu i to je najbolja pozivnica za ovaj koncert. I Giboni i Oliver su 2010. imali samostalne koncerte u Spaladium i oba su izazvala ogromno zanimanje Splićana.

- Sve pjesme na albumu napisao je Gibo, a album je nastajao malo na Korčuli, malo u Splitu, kroz dvije godine druženja, dugih razgovora i puno glazbe-kazao je Oliver Dragojević - te dodao da je album i dobio ime Familija jer ga doživljavaju kao neku svojevrsnu obiteljsku suradnju.  Puno smo toga prošli zajedno, puno smo rečenica izmijenili u životu, dugo smo planirali da ćemo nešto zajednički napraviti, ali tek smo u posljednje dvije godine uspjeli uloviti vrijeme i emociju za album koji je, što je najvažnije, izvrsno primljen od publike.

Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima (www.eventim.hr)
 Dodano: 29/07/16

Imaš ideju za događaj ili koncert? Klikni ovdje i osvoji nagradu!
Komentiraj

Ime*

E-mail*

Tekst*

Prepiši*
Spaladium Arena ovdje

Rekla kazala

Trenutno nema komentara!
Spaladium Arena Spaladium Arena

xHTML validIvan Aras
CSS validInside Hosting