Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena
Klik za novi osjećaj!
Naslovnica
Događanja
Ulaznice
O Areni
Multimedija
Marketing
Najam dvorane
Kontakt
Press centar
English
Hvala
Hvala!
Datum događaja:
27/01/17
Kraj
29/01/17
Sajam vjenčanja
Sajam vjenčanja

Spaladium Arena ugostit će 27. siječnja 2017. novo izdanje Sajma vjenčanja. Ovo je 4. po redu Međunarodni Sajam vjenčanja - Wedding day, koji ce se odrzati u ugodnom ambijentu Spaladum Arene 27.- 29. siječnja 2017. na više od 4200 m2.

Na traženje izlagača i partnera nadolazeće 4. izdanje Sajma traje 1 dan više kako bi se održala tendenciju  rasta i razvoja ove manifestacije te time osigurali uspješniju poslovnu godinu svim gospodarskim subjektima koji se prezentiraju na Sajmu.

Ponudu sajma smo dodatno obogatili i proširili Međunarodnim sajmom ljepote i zdravlja  te Sajmom djece, beba i trudnica čime smo omogućili pojedinim gospodarskim subjektima da prezentiraju i ostale svoje usluge i proizvode te povećali broj gospodarskih djelatnosti za koje je ovaj sajam od velikog značaja.

Posjetiteljima ce se na jednom mjestu predstaviti gotovo sve relevantne tvrtke prisutne u Hrvatskoj iz svijeta vjencanja, ljepote, zdravlja, sve za trudnice i bebe.Dodano: 30/11/16

Imaš ideju za događaj ili koncert? Klikni ovdje i osvoji nagradu!
Komentiraj

Ime*

E-mail*

Tekst*

Prepiši*
Spaladium Arena ovdje

Rekla kazala

Trenutno nema komentara!
Spaladium Arena Spaladium Arena

xHTML validIvan Aras
CSS validInside Hosting