Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena
Klik za novi osjećaj!
Naslovnica
Događanja
Ulaznice
O Areni
Multimedija
Marketing
Najam dvorane
Kontakt
Press centar
English
Hvala
Hvala!
Datum događaja:
16/03/18
Kraj
16/03/18
2CELLOS U SPALADIUMU
2CELLOS U SPALADIUMU

Stjepan Hauser i Luka Šulić, tandem vrhunskih glazbenika, koji stoje iza popularnog glazbenog imena 2CELLOS u sklopu svjetske turneje Score, a u suradnji s RTL-om održat će 16.03.2018. koncert u  Spaladium Areni.

Score je album 2CELLOS-a koji je ugledao svijetlo dana u ožujku ove godine, od srpnja su Hauser i Šulić na svjetskoj turneji. U siječnju 2018. nastavljaju po turneju po SAD-u. Album Score najavili su singlom Medley, presjekom kompozicija iz serijala Game of Thrones (Igra prijestolja), a album uključuje i skladbe iz poznatih filmova, primjerice: My Heart Will Go On iz Titanica, For the Love of a Princess iz Hrabrog srca, May It Be iz Gospodara prstenova, Now We Are Free iz Gladijatora, Moon River iz Doručka kod Tiffanyja te mnoge druge.

Većina spotova snimljena je na atraktivnim lokacijama širom Hrvatske, a u Splitu je snimljen posljednji video za skladbu Love Story, koji je svojevrsna najava prvog velikog koncerta u sklopu turneje, u splitskom Spaladiumu. 2CELLOS-i su dosad samo jednom nastupali u Splitu, i to na rivi 2012. godine, dok Zagrepčani još pamte prošlogodišnji koncert na Tomislavcu, gdje se okupilo više od 50 tisuća ljudi.

Svjetski priznati i popularni tandem stiže u Spaladium Arenu a cijena ulaznica ide od 150,00 kuna do 590,00 kuna!Dodano: 19/10/17

Imaš ideju za događaj ili koncert? Klikni ovdje i osvoji nagradu!
Komentiraj

Ime*

E-mail*

Tekst*

Prepiši*
Spaladium Arena ovdje

Rekla kazala

Trenutno nema komentara!
Spaladium Arena Spaladium Arena

xHTML validIvan Aras
CSS validInside Hosting