Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena
Klik za novi osjećaj!
Naslovnica
Događanja
Ulaznice
O Areni
Multimedija
Marketing
Najam dvorane
Kontakt
Press centar
English
Datum događaja:
20/04/18
JOKSIMOVIC U SPALADIUMU
JOKSIMOVIC U SPALADIUMU

SPEKTAKULARAN koncert, a ujedno i veliki rođendanski tulum, 20. travnja u splitskom Spaladiumu priredit će Željko Joksimović, jedan od najpopularnijih glazbenika u regiji! Organizator događaja, zajedno sa Željkovim produkcijskim timom, sprema party koji će podići cijeli Split na noge u ritmovima njegovih najvećih pop hitova, uključujući i pjesmu Milimetar koja do sada ima preko 35 milijuna pregleda na YouTube mreži.

- U Spaladiumu sam nastupao posljednji put 2014. godine povodom Dana žena i bilo je spektakularno. Drago mi je što se vraćam na Rivu i što ću rođendan proslaviti sa svojom divnom publikom iz Splita i cijele Dalmacije. Mislim da za jednog glazbenika nema ništa ljepše nego kad važne datume može proslaviti na ovakav način. Bit će to sjajna večer. Spremili smo odličan repertoar s mnogo brzih ritmova, ali i balada, pjesama koje ljudi najviše vole. Bit će i raznih lijepih iznenađenja, ali ostavimo to za koncert – rekao je Joksimović.

Na pitanja šta bi najviše volio dobiti za rođendan, i hoće li biti torte sa svijećama na bini, Željko se blago nasmijao.

- Uvijek dobijam mnogo divnih poklona za rođendan, ali sam odlučio da ove godine ja budem taj koji poklanja. Publici u Spaladiumu želim pružiti večer za pamćenje - istaknuo je Željko Joksimović.
Pjesme kao što su Varnice, Telo vreteno, Dodir leđa o leđa,Mišel,Ljubavi, Zver, Nisam te zbog lepote voleo, Drska ženo plava, Devojka sa polja zelenih redat će se od 20.30 sati, pa do kasno u noć.

- Zaista me raduje kad se publika dobro provodi na mojim koncertima. Interesantno je da do sada nisam izvodio Milimetaru Splitu, a kako je to pjesma koja svaki put podigne atmosferu do usijanja, siguran sam da će isti slučaj biti i u Spaladiumu - navodi Joksimović.

Obzirom da je broj rođendanskih pozivnica ograničen, a interes ogroman, organizator predlaže da se što prije posjete prodajna mjesta Adriaticket-a, blagajna Spaladium Arene ili www.adriaticket.com, i na svim prodajnim mjestima Adriaticketa. Prodaja kreće 11. 2.2018. (ponedjeljak), online ulaznice moći će se kupiti već u 00:01. Prvih deset dana cijena ulaznica će biti jeftinija kao idealan poklon za zaljubljene.Dodano: 08/02/18

Imaš ideju za događaj ili koncert? Klikni ovdje i osvoji nagradu!
Komentiraj

Ime*

E-mail*

Tekst*

Prepiši*
Spaladium Arena ovdje

Rekla kazala

Trenutno nema komentara!
Spaladium Arena Spaladium Arena

xHTML validIvan Aras
CSS validInside Hosting