Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena
Klik za novi osjećaj!
Naslovnica
Događanja
Ulaznice
O Areni
Multimedija
Marketing
Najam dvorane
Kontakt
Press centar
English
Datum događaja:
07/12/18
BRALIĆ&INTRADE!
BRALIĆ&INTRADE!

Tomislav Bralić i klapa Intrade 7. prosinca nastupaju u Spaladium Areni!

Klapu neizmjerno veseli koncert na mjestu gdje su zadnji put zapjevali pred prepunom dvoranom 2015. godine, kada su proslavili 30 godina svoga rada. Ove će godine zajedno sa splitskom publikom otpjevati svoje najveće hitove, a repertoar će osvježiti novim hitovima koje su prikupili u ove tri godine od zadnjeg druženja.

Klapa najavljuje čak tri velika koncerta u arenama unutar dva mjeseca! Ovog prosinca pripremaju dva velika koncerta u Hrvatskoj i jedan u Sloveniji, pa će tako 1. prosinca nastupiti u Areni Zagreb, a 1. veljače 2019. godine u Areni Stožice u Ljubljani.

Uz velike koncertne spektakle, Tomislav i klapa upravo završavaju snimanje novog albuma pod nazivom Bilo je i vrime koji bi se trebao pojaviti u prodaji u studenom, pred početak velikih koncerata. Klapa je diskografski jako aktivna. Zadnja dva albuma koja su izašla u izdanju Scardone su bila Best of - 30 godina i live izdanje arena Pula, tako da je pravo vrijeme za novi studijski album.

Ulaznice za Split su u prodaji u sustavu Ticketshopa (Tisakmedije, Croatia Records, Dancing Bear...) i Croatia tickets.Dodano: 11/10/18

Imaš ideju za događaj ili koncert? Klikni ovdje i osvoji nagradu!
Komentiraj

Ime*

E-mail*

Tekst*

Prepiši*
Spaladium Arena ovdje

Rekla kazala

Trenutno nema komentara!
Spaladium Arena Spaladium Arena

xHTML validIvan Aras
CSS validInside Hosting