Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena
Klik za novi osjećaj!
Naslovnica
Događanja
Ulaznice
O Areni
Multimedija
Marketing
Najam dvorane
Kontakt
Press centar
English
Datum događaja:
24/11/18
MAJSTORI ILUZIJE
MAJSTORI ILUZIJE

Majstori Iluzije je jedinstvena predstava koja okuplja 5 vrhunskih mađioničara, koji će Vam noć u Spaladium Areni 24/11/2018 učiniti jednom od najluđih i najnevjerojatnijih. Nećete vjerovati svojim očima što se događa, a njihove vještine odvest će Vas u svijet neobjašnjivih pojava s primjesom natprirodnoga.

Svijet iluzionista obavijen je tajnom i zavjetom šutnje. Od prvog slavnog iluzionista Harryja Houdinija, do predstavnika tehnološki napredne škole 21. stoljeća, majstori iluzije nikomu ne otkrivaju svoje vještine, potičući gledatelje da se zapanjeni pitaju: Kako je to moguće?

Majstori iluzije odvest će vas u svijet magičnih događaja i pokazat će da ništa nije nemoguće! Međutim tajne njihovih vještina morati ćete sami otkriti. Jedno je sigurno - uspješno kombiniraju komediju, napetost i iznenađujuće rasplete. I sve što vidite protivi se logici i prirodnim zakonima, a cjelokupan show upotpuniti će raskošna produkcija.

Ulaznice za ovu izvrsnu predstavu mogu se kupiti od ponedjeljka 29/10/2018 u sustavu Adriaticket i nasvim prodajnim mjestima Adriaticket-a(Tisak Media Centri; Dancing Bear, Croatia Records, caffe barPlava Kava…), a cijene idu od 90 do 160 kuna. Bitno je znati da će u prodaji biti samo 3000 ulaznica.Dodano: 29/10/18

Imaš ideju za događaj ili koncert? Klikni ovdje i osvoji nagradu!
Komentiraj

Ime*

E-mail*

Tekst*

Prepiši*
Spaladium Arena ovdje

Rekla kazala

Trenutno nema komentara!
Spaladium Arena Spaladium Arena

xHTML validIvan Aras
CSS validInside Hosting