Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena
Klik za novi osjećaj!
Naslovnica
Događanja
Ulaznice
O Areni
Multimedija
Marketing
Najam dvorane
Kontakt
Press centar
English
Hvala
Hvala!
Datum događaja:
02/04/19
THE SHOW MUST GO ON
THE SHOW MUST GO ON

The Show Must Go On! – najbolji svjetski The Queen show (Bohemians i Royal Symphonic orkestar) napokon dolazi u Split. Na koncertu u Spaladium Areni(02.04.2019.) osjetit ćete čaroliju grupe The Queen, te fantastičnog i neponovljivog Freddie Mercuryja, ovaj vrhunski show izvodi međunarodno priznata Queen tribute skupina The Bohemians u pratnji simfonijskog orkestra iz Poljske pod vodstvom dirigenta Piotra Oleksiaka, zborom i sopranisticom Lynelle Jonsson iz New Yorka.

Početak prodaje ulaznice je u četvrtak u 15 sati na svim prodajnim mjestima Adriaticketa(www.adriaticket.com), te na Croatia Tickets(www.croatia-tickets.com) a promotivna cijena ulaznica je 120 kuna parter i 150 kuna tribine(prvih 300 ulaznica).
Bohemiansi i Royal Symphonic Orchestra dočarat će koncertni nastup legendarnog benda Queen i proći kroz vremena, kada su Freddi, Brian, John i Roger dominirali svjetskom glazbenom scenom pjesmama. O njihovim nastupima ne treba puno pisati, a pjesme  u kojima su se izmjenjivale fine klavirske kompozicije, briljanti gitaristički rifovi, izvrsni ritmovi postale su antologijske. 

Grupa The Bohemians koju čine Rob Comber – vokal, klavir, akustična gitara, Christopher Gregory – gitara, Wayne Bourne – bubnjevi, Kevin Goodwin – bas gitara su se okupili prije dvadeset godina s ciljem odavanja počasti veličanstvenoj grupi Queen. The Bohemiansi se mogu pohvaliti nastupima u Velikoj Britaniji, Europi te drugim zemljama; nastupima na festivalima, stadionima, kao i u koncertnim dvoranama. U više navrata su nastupili i za službeni fan klub Queen.
Simfonijski orkestar je bio ustanovljen 2000. godine za produkciju mjuzikla Evita. Vođa i osnivač je dirigent, skladatelj, aranžer Piotr Oleksiak. Sopranistica Lynelle Jonsson je poznata po nastupima sa New York Gilbert and Sullivan Players.

http://adriaticket.com/event/2289-the-show-must-go-on-the-queen-show

 Prije dvije godine ovaj koncert The show must go on gostovao je u Zagrebu i Ljubljani, te su oba nastupa izazvala veliko zanimanje publike i bili rasprodani. A i ove godine se vraćaju i u Zagreb(04.04.2019.) i Ljubljanu(03.04.2019.) I prvi puta dolaze u Split (02.04.2018.) – The show must go on!Dodano: 20/12/18

Imaš ideju za događaj ili koncert? Klikni ovdje i osvoji nagradu!
Komentiraj

Ime*

E-mail*

Tekst*

Prepiši*
Spaladium Arena ovdje

Rekla kazala

Trenutno nema komentara!
Spaladium Arena Spaladium Arena

xHTML validIvan Aras
CSS validInside Hosting