Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena
Klik za novi osjećaj!
Naslovnica
Događanja
Ulaznice
O Areni
Multimedija
Marketing
Najam dvorane
Kontakt
Press centar
English
Hvala
Hvala!
Datum događaja:
07/12/19
Oliverovo Vridilo je
Oliverovo Vridilo je

Spaladium Arena ugostiti će 7. prosinca, na rođendan legendarnog Olivera Dragojevića, izniman glazbeni spektakl - VRIDILO JE.

Očekuje nas pažljivo pripreman koncert, najavljen kao nastavak priče OLIVERovih 70 koju je neprežaljeni glazbenik započeo preklani i njome žarko želio razveseliti sugrađane uoči svojeg rođendana u prosincu 2017. Biti će to glazbeno putovanje s Oliverom u gradu pod Marjanom uz izvedbe njegovih dugogodišnjih i stalnih suradnika.

Tako će se upravo na njegov rođendan u Spaladium Areni okupiti i glazbeno ispreplitati GIBONNI, PETAR GRAŠO, TEDI SPALATO, STJEPAN HAUSER, ANTONIO SERRANO, ELVIS STANIĆ, Dupini te zbor IZVOR u novim vokalnim aranžmanima s potpisom glasovitog TOMAŽA KOZLEVČARA, a sve uz pratnju ZAGREBAČKE FILHARMONIJE pod ravnanjem maestra ALANA BJELINSKOG.

Oliverova energija kroz njegove suradnike neosporno živi, prisutan je u svakom razgovoru, tonu i zato ne čudi da Oliver i dalje okuplja ljude oko tako velikog i impozantnog opusa koji će nam u toj večeri kako je i sam rekao na svom posljednjem koncertu - dati malo mira i odmaka od problema u ovom brzom vremenu u kojem živimo, - rekao je Neno Drobnjak.Dodano: 13/09/19

Imaš ideju za događaj ili koncert? Klikni ovdje i osvoji nagradu!
Komentiraj

Ime*

E-mail*

Tekst*

Prepiši*
Spaladium Arena ovdje

Rekla kazala

Trenutno nema komentara!
Spaladium Arena Spaladium Arena

xHTML validIvan Aras
CSS validInside Hosting