Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena
Klik za novi osjećaj!
Naslovnica
Događanja
Ulaznice
O Areni
Multimedija
Marketing
Najam dvorane
Kontakt
Press centar
English
Hvala
Hvala!
Datum događaja:
20/02/20
Mate Bulić u Spaladiumu
Mate Bulić u Spaladiumu

Mate Bulić, miljenik publike iza kojeg stoji više od 30 godina uspješne karijere dolazi 20. veljače u 2020.  

 
- Već duži niz godina dugujem svojoj publici velike dvoranske koncerte. Stjecajem životnih okolnosti nismo stigli ranije, no zato sam sa svojom ekipom suradnika odlučio da je sad pravi trenutak. Turneju sam nazvao Ja sam na vas ponosan i bit će to moja zahvala svima koji me vjerno prate tijekom svih ovih godina. Obećajem da ćemo napraviti spektakularne koncerte, kakve moja publika zaslužuje, – izjavio je Mate za kojeg često znaju reći da je čovjek iz naroda, poznat kao veliki humanitarac i osoba posebno vezana uz svoj zavičaj.
 
Turneja koja nosi ime -Ja sam na vas ponosan, po velikom Matinom aktualnom hitu Ja sam na te ponosan koji izvodi sa Tarapana bendom i koji je do sada zabilježio više od 5,3 milijuna pogleda na YouTube-u, započet će 20.02. u Spaladium Areni.
 
Mati će se na turneji pridružiti pomno odabrani prateći glazbeni ansambl sastavljen od vrhunskih instrumentalista, a neće izostati ni gostovanje dragih mu kolega na sva tri koncerta.


Dodano: 16/10/19

Imaš ideju za događaj ili koncert? Klikni ovdje i osvoji nagradu!
Komentiraj

Ime*

E-mail*

Tekst*

Prepiši*
Spaladium Arena ovdje

Rekla kazala

Trenutno nema komentara!
Spaladium Arena Spaladium Arena

xHTML validIvan Aras
CSS validInside Hosting