Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena
Klik za novi osjećaj!
Naslovnica
Događanja
Ulaznice
O Areni
Multimedija
Marketing
Najam dvorane
Kontakt
Press centar
English
Hvala
Hvala!
Datum događaja:
27/02/10
Slavlje odbojkašica
U Spaladiumu pala jaka Rijeka!
U Spaladiumu pala jaka Rijeka!

Gotovo dva sata trajao je susret dviju hrvatskih predstavnica u MEL ligi, a nakon mnogo preokrete i uzbuđenja na koncu su zasluženo slavile naše djevojke. 

Posebno dramatično bilo je u odlučujućem setu, nakon 3:6 za gošće trener Hancharov pozvao je minutu odmora poslije koje su naše djevojke serijom 7:0 došle do velike prednosti od 10:6. Kod 14:10 činilo se da je pobjeda u rukama, ali Riječanke su uspjele poravnati. Ipak, Split 1700 osvaja dva poena u nizu i dolazi do vrlo važne pobjede, ne toliko u rezultatskom koliko u psihološkom smislu.

U prethodna četiri seta ekipe su rano dolazile do prednosti koju su lako čuvale, pa u nijednom od njih nije bilo rezultatske neizvjesnosti. Vrhunac uzbuđenja dogodio se u opisanom petom setu, u kojem su ljubitelji odbojke doista mogli uživati.

Treba reći da obje ekipe nisu nastupile u najjačim postavama, kod Splita 1700 utakmicu su s klupe odgledale Jelena Balić i Ivana Zburova, dok gostujući trener Lovrinov u igru nije uvodio kapetanicu Simić i reprezentativku Miloš

Najučinkovitija igračica utakmice bila je Maja Burazer s čak 21 poenom, a vrlo dobro je funkcionirao blok Splićanki na čelu s Dinom Džapo i Ilijanom Dugandžić. Kod gošći iz Rijeke najbolji je dojam ostavila Ana Starčević.

Ovom pobjedom naše su djevojke i matematički potvrdile nastup na završnom turniru MEL lige 13. i 14. ožujka u Spaladium Areni, osvojeno četvrto mjesto potvrda je kako zaslužuju igrati na Final fouru, a tamo zasigurno neće igrati beznačajnu ulogu.

Izvor: www.zok-split1700.hr

 
 


Dodano: 02/02/10

Imaš ideju za događaj ili koncert? Klikni ovdje i osvoji nagradu!
Komentiraj

Ime*

E-mail*

Tekst*

Prepiši*
Spaladium Arena ovdje

Rekla kazala

Trenutno nema komentara!
Spaladium Arena Spaladium Arena

xHTML validIvan Aras
CSS validInside Hosting