Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena
Klik za novi osjećaj!
Naslovnica
Događanja
Ulaznice
O Areni
Multimedija
Marketing
Najam dvorane
Kontakt
Press centar
English
Datum događaja:
27/03/10
Bob Sapp izlazi pred gledatelje u Spaladium Areni
Obračun u ringu 10
Obračun u ringu 10

Obračun u ringu će se u Spaladium Areni održati 27. ožujka (cijena ulaznice je 80 kuna, na dan priredbe 100 kn), a organizatori su se pobrinuli da splitskim zaljubljenicima u borilačke sportove ponude jednog od najaktraktivnijih boraca današnjice - Boba Sappa. Radi se o gorastasu od dva metra i 170 kiligrama mišića.

Igrao je američki nogomet, a onda se prebacio u ring. Dvostruki je finalist K-1 turnira u Japanu, dva puta je pobjeđivao legendarnog Ernesta Hoosta i to u vrijeme kad je “Mr. Perfect” bio na vrhuncu moći (četverostruki osvajač K-1 turnira). Borio se i s Mirkom Filipovićem, ali je protiv Cro Copa izvukao deblji kraj.

- Sapp će svakako biti zvijezda večeri, ali nemojmo zbog njega zaboraviti i druge vrhunske mečeve koje ćemo ponuditi. Naš Splićanin Frane Radnić branit će u Areni titulu svjetskog prvaka u WAKO PRO federaciji protiv Francuza Philippea Salmona koji je prije desetak dana u Budimpešti osvojio K-1 Collizion i plasirao se na završnicu u Japan. Na tom turniru je Frane nepravedno poražen u polufinalu, ovo će mu biti prilika da pokaže Francuzu tko je trebao biti pobjednik. Uz to će i braniti svjetsku krunu - ističe organizator ovog borilačkog spektakla Marko Žaja.

Deseti Obračun u ringu ponudit će spektakl u ringu kakav još nije viđen u gradu pod Marjanom! Od svjetskih zvijezda do splitskih boraca koji nadiru prema svjetskome vrhu.

 
 


Dodano: 05/03/10

Imaš ideju za događaj ili koncert? Klikni ovdje i osvoji nagradu!
Komentiraj

Ime*

E-mail*

Tekst*

Prepiši*
Spaladium Arena ovdje

Rekla kazala

1
zeravica
27/03/10 / 16.35h
@ Jedva cekam!!! Pre zakon!!!
Spaladium Arena Spaladium Arena

Videogalerija
xHTML validIvan Aras
CSS validInside Hosting