Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena
Klik za novi osjećaj!
Naslovnica
Događanja
Ulaznice
O Areni
Multimedija
Marketing
Najam dvorane
Kontakt
Press centar
English
Datum događaja:
13/06/10
Za istinu!
Humanitarni koncert - Za istinu
Humanitarni koncert - Za istinu

U Spaladium Areni će se 13. lipnja održati koncert podrške hrvatskim generalima "Za istinu" kojeg je  inicirao Kristijan Petric, šefa Hvidre splitske županije, te Željko Dilber i članovi "Zaklade za istinu o Domovinskom ratu". 


"Zašto koncert? Da podsjetimo da branitelji nisu zaboravili svoje generale, kako one u Haagu, tako i one koji odgovaraju pred hrvatskim pravosuđem za djela koja im nisu dokazana. Želimo prikupiti sredstva za pravnu pomoć, ali bez politike i političara, koji su nas doveli u ovako tešku situaciju", kazao je Petric.

Lista izvođača se još sastavlja. Petric je spomenuo Vannu, Olivera, Škoru, Zečića, Thompson, Tiho Orlić, Tereza... Petric najavljuje da će HRT imati izravan prijenos, a bit će organiziran i call centar za prikupljanje donacija.

Željko Dilber pojasnio je kako je došlo do organiziranja koncerta:

"Obratila nam se Hvidra splitsko-dalmatinske županije. Koncert se organizira na njihovu inicijativu, a prikupljena sredstva bit će upotrebljena za obranu generala optuženih u Haagu. Da li sve ili dio, to je na Hvidri da odluči", kazao je Dilber.Dodano: 31/05/10

Imaš ideju za događaj ili koncert? Klikni ovdje i osvoji nagradu!
Komentiraj

Ime*

E-mail*

Tekst*

Prepiši*
Spaladium Arena ovdje

Rekla kazala

Trenutno nema komentara!
Spaladium Arena Spaladium Arena

xHTML validIvan Aras
CSS validInside Hosting