Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena
Klik za novi osjećaj!
Naslovnica
Događanja
Ulaznice
O Areni
Multimedija
Marketing
Najam dvorane
Kontakt
Press centar
English
Datum događaja:
05/11/10
ABBA
Otkazano: ABBA THE CONCERT
Otkazano: ABBA THE CONCERT

„Jedan od najvećih i najzahtjevnijih ABBA show-a diljem svijeta!“
(Open Broadcast 1.2.2010)
Po prvi put u Hrvatskoj! ABBA – THE CONCERT
Performed By AbbAgain 

Tijekom više od godinu dana vrlo intenzivnog istraživačkog rada obuhvatćen je  svaki pa i najmanji detalj: od instrumenata preko sound-mix-a, od bijelog poda pozornice preko čuvenog ABBA-ispisa na žaruljama pa sve do prerađenih aranžmana pjesama ovih 4 Šveđana. 

ABBA - THE CONCERT izgara na pozornici s 13 umjetnika u 150-minutnom vatrometu i osvaja nas fantastičnim bendom kao i „solistima, koji pjevaju i plešu na istoj razini s originalima“ (Vijesti Fürth 30.12.2009.). Dnevni list Straubing navodi 29.12.2009. godine za ovaj show „fantastično insceniranje, glazbeno savršeno i poletno“, a Dnevni list Neumarkt piše 02.01.2010: „To je bilo najbolje što mi se dogodilo 2009. godine“. 

ABBA - THE CONCERT – nikako nije još jedan „obični“ covershow, nego gigantski live-doživljaj, koji u svakom pogledu sjaji apsolutnom profesionalnošću. Savršen skok u vremenski stroj – natrag u 1979. godinu. 

2 velika projekcijska platna na obje strane pozornice pružaju najbolji pogled sve do posljednjih redova. Apsolutno autentični lightshow i tipični sound 70-tih godina zaokružuju ovaj senzacionalni live-doživljaj! 

Pravi „must“ za stare i nove ABBA-obožavatelje pod motom: “On And On And On Keep On Rockin Till The Night Is Gone!” 

 Ovako piše tisak: 

„Legenda je oživjela - Autentični show na koncertu Abba-The Concert
Za ABBA poznavatelje i obožavatelje je ova izvedba bila „must“. Kraj koncerta dočekan je sa „standing ovations“. Uspjela večer.“ (Der Potsdamer, 10.01.2010) 

„Abba - The Concert – to je bio ogroman uspjeh!
Legenda opet živi. Ovaj dojam smo dobili na nastupu ABBA 12. siječnja 2010. godine u dvorani Augsburger Schwabenhalle. Show, kostimi i nastup bili su vjerna imitacija originala i, što se rijetko doživi, glazba je bila live i bez ikakvih playback-podloga.“ (Schwäbische Nachrichten, 12.01.2010) 

„Za večer sedamdesetih
Tu je sastav Abbagain predstavio puno velikih Abba-hitova i time oduševio ogroman broj gledatelja. Gosti su imali zabavu, koja je svima bila zadovoljstvo.“ (HNA, 15.01.2010) 

„ABBA-sound u dvorani „Grüne Hölle“
Koncert u dvorani „Ringarena“ oduševljava obožavatelje svih generacija
Već poslije prvoga songa bilo je jasno: “ABBA – The Concert“ je jedan od najvećih i najzahtjevnijih „ABBA“-show-a diljem svijeta.“ (Wochenspiegel, 28.01.2010) 

„Party-ugođaj na „Mamma Mia“
13 glazbenika se pobrinulo za nastanak tipičnog zvuka 70-tih godina, kojeg je Abba tada širila. Sasvim slično originalu oni su predstavili nastup iz 1979. godine na stadionu Wembley. Pozornica i live-performance rekonstruirani su jedan na jedan. Također s bijelo-plavim, pripijenim kostimima, fen frizurama i make-up-om su glavni akteri show-a izgledali potpuno slični sa četvero Šveđana.“ (Mindener Tageblatt, 02.03.2010)


Ovaj show zasigurno dolazi do srca obožavatelja, jer je zanimanje za ulaznice veliko. Željene ulaznice po cijenama od 140 do 200 kn za ABBA - THE CONCERT, jedan od najvećih i najzahtjevnijih ABBA-show-a diljem svijeta, možete kupiti na svim pretprodajnim mjestima u sustavu Eventim www.eventim.hr

 
 


Dodano: 20/09/10

Imaš ideju za događaj ili koncert? Klikni ovdje i osvoji nagradu!
Komentiraj

Ime*

E-mail*

Tekst*

Prepiši*
Spaladium Arena ovdje

Rekla kazala

1
ABBA FAN
20/09/10 / 14.38h
@ N A P O K O N ! ! ! !
2
ABBAforever.net
20/09/10 / 14.48h
@ Pa to smo čekali cijelo vrijeme, jedva čekam!!!
Spaladium Arena Spaladium Arena

Videogalerija
xHTML validIvan Aras
CSS validInside Hosting