Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena
Klik za novi osjećaj!
Naslovnica
Događanja
Ulaznice
O Areni
Multimedija
Marketing
Najam dvorane
Kontakt
Press centar
English
Datum događaja:
18/12/10
Plakat događaja
Božićni dobrotvorni koncert
Božićni dobrotvorni koncert

Udruga umirovljenika Domovinskog rata RH, u suradnji sa niz drugih Udruga proizišlih iz Domovinskog rata i podržavatelja događaja - organizira koncert) i to 18.12.2010. godine., u Spaladium Areni – sa nazivom; BOŽIĆNI DOBROTVORNI KONCERT”, kojem “ spektaklu” program počinje u 20.00 sati.

Koncert je potaknut inicijativom predsjednika i članova Udruge organizatora, koji su svakodnevno suočeni zahtjevima i traženju razne pomoći od članova sa ugroženim imovinskim i zdravstvenim statusom, te raznim drugim nerješenim socijalnim pitanjima.

Zbog predočene ne male zbiljnosti teških pojedinačnih situacija, odlučno i požrtvorno krenuli smo u organizaciju “Dobrotvorne glazbene manifestacije” – čemu je svrha prikupljanje novčanih sredstava. Kojim putem namjeravamo od uprihođenih sredstava osigurati “Božićne darove” djeci hrvatskih branitelja i općenito djeci slabijeg imovnog stanja, te raspodjelu jednokratne novčane pomoći socijalno najugroženijim obiteljima.

Sva uprihođena novčana sredstva i potencijalna dobit od pokrovitelja, sponzora, donatora, organiziranog glazbenog događaja – biti će izuzetno transparentno raspodjeljena ( uz nadzor određenih članova organizacijskog odbora ) iz Udruge organizatora, te putem javnih medija prezentirani javnosti. Uz svrhu organizacije ovog “Dobrotvornog Božićnjeg koncerta” i blagoslovljenu radost stotine djece kojima želimo omogućiti “SretanBožić” i dati im vjeru u bolje sutra – to će ujedno biti i kulturno-zabavni poklon gradu Splitu, turistički doprinos gradu Splitu i županiji Splitsko-Dalmatinskoj, značajni događaj u Republici Hrvatskoj. Naročito zato jer će ovaj dobrotvorni događaj biti primjer i drugima da se društveno angažiraju i prema svojim mogućnostima daju svoj doprinos u svrhu izjednačavanja mogućnosti prema svima koji su na bilo koji način ugroženi.

Raspodjela “Božićnih darova” će se izvršiti 19.prosinca,2010.g. u 10.00 sati, u prostorijama Doma hrvatske vojske Split.

Predočenom dobrotvornom glazbenom “spektaklu” rado su se odazvali i sudjelovat će poznati hrvatski glazbeni umjetnici i to: Zorica Kondža, Lidija Bačić, Petar Dragojević, Alen Nižetić, Milan Terze, ženska klapa Ankora, Vlatka Pokos, skupina Dalmatino, Ivo Amulić, Nenad Vetma, Jessy band, Mate Bulić i band...

 

Voditelji programa su: Edita Lučić i Denis Šabić.


Generalni pokrovitelj predmetnog događaja: Ministarstvo obitelji i međugeneracijske solidarnosti.

Pokrovitelj: Grad Split.

Ulazne karte će se prodavati po cijeni od 40 kuna, uz popust za učenike i studente od 50%.

 

 

 

 

 Dodano: 15/12/10

Imaš ideju za događaj ili koncert? Klikni ovdje i osvoji nagradu!
Komentiraj

Ime*

E-mail*

Tekst*

Prepiši*
Spaladium Arena ovdje

Rekla kazala

Trenutno nema komentara!
Spaladium Arena Spaladium Arena

xHTML validIvan Aras
CSS validInside Hosting