Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena
Klik za novi osjećaj!
Naslovnica
Događanja
Ulaznice
O Areni
Multimedija
Marketing
Najam dvorane
Kontakt
Press centar
English
Datum događaja:
12/04/11
Prepun Spaladium na koncertu
Svi za Japan
Svi za Japan

Za potresom teško pogođeni Japan  u Spaladium Areni održat će se, 12. travnja u 21.00 sati, veliki humanitarni koncert u organizaciji Crvenog križa i inicijatora ove akcije Kristijana Petrica, te uz potporu invalida domovinskog rata, dalmatinske podružnice Hrvatske udruge poslodavaca na čelu s predsjednikom Hrvojem Marušićem, Mreže udruga osoba s invaliditetom Dalmacije, Hrvatske gorske službe spašavanja i Branka Cikatića.

Lista izvođaća bit će poznata tijekom idućeg tjedna, no već sada s priličnom sigurnošću možemo otkriti da će nastupiti Gibonni, Dragan Lukić Luky, TBF i Marijan Ban.

- Dosada je hrvatski Crveni križ za stanovnike Japana prikupio 4,2 milijuna kuna pomoći, od čega je Vlada dala 3,5 milijuna, dok je ostatak prikupljen od donacija ljudi. Ideju za organizacijom koncerta odmah smo prihvatili, a o njoj se pozitivno očitovao i veleposlanik Japana u Republici Hrvatskoj koji će najvjerojatnije i nazočiti koncertu. Pozivam sve, poglavito predstavnike Grada Splita i Županije da pomognu u troškovima organizacije koncerta – kazao je Tomislav Gojo, dopredsjednik splitskog društva Crvenog križa.

Po uzoru na prošlogodišnji koncert za Haiti, kada je prikupljeno milijun i pol kuna, Kristijan Petric nada se da će i ove godine arena biti ispunjena do posljednjeg mjesta, tim više što će cijena ulaznice biti prihvatljivih 30 kuna, a prodavat će se samo preko Crvenog križa i to na blagajni Spaladium Arene, u TC Joker te u Crvenom križu.

Humanitarni spektakl uživo će prenositi Hrvatska televizija, a bit će organiziran i call centar, gdje će istaknute osobe iz života Splita i Dalmacije primati pozive gledatelja.

- Radimo ovo za narod koji je treća snaga u svijetu i koji je Hrvatskoj 1991. godine, kada je bio rat pomogao, tako da se osjećamo dužni pomoći stanovnicima ove države koji su pokazali kako se ponaša u ovakvim situacijama – bez pljački i ubojstava kao što smo vidjeli u slučajevima katastrofa na Novom Zelandu i New Orleansu – istaknuo je Petric.Dodano: 25/03/11

Imaš ideju za događaj ili koncert? Klikni ovdje i osvoji nagradu!
Komentiraj

Ime*

E-mail*

Tekst*

Prepiši*
Spaladium Arena ovdje

Rekla kazala

1
romod
04/04/11 / 20.11h
@ gdje se kupuju ulaznice, neka adresa?
2
Spaladium Arena
04/04/11 / 21.25h
@ Karte za koncert 'Svi za Japan' se prodaju na blagajni Spaladium Arene, u TC Joker i Crvenom križu. Gibonni potvrdio nastup.
Spaladium Arena Spaladium Arena

xHTML validIvan Aras
CSS validInside Hosting