Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena
Klik za novi osjećaj!
Naslovnica
Događanja
Ulaznice
O Areni
Multimedija
Marketing
Najam dvorane
Kontakt
Press centar
English
Hvala
Hvala!
Datum događaja:
11/06/11
Zucchero
Otkazan Zucchero!
Otkazan Zucchero!

Sa žaljenjem objavljujemo da je koncert Zucchera, koji se trebao održati 11. lipnja 2011.g. u Spaladium Areni u Splitu otkazan iz tehničkih i logističkih razloga.

Svi kupci ulaznica svoj povrat novaca mogu ostvariti na mjestu gdje su ulaznicu i kupili odn. u sustavu Eventima, od 10. lipnja 2011.g.


Tvrtka organizator koncerta Apes d.o.o. se još jednom ispričava svim Zuccherovim fanovima te se nadamo nekoj drugoj prilici za gostovanje ovog iznimnog glazbenika.
 
--------------------------------------------------

U sklopu "Chocaback Tour 2011" veliki talijanski glazbenik Zucchero nastupit će u Spaladium Areni i to 11/06/2011.

Cijena ulaznica je 120,00 kuna parter i 140,00 kuna tribine.

U talijansku glazbu je ubacio gospel, rock i blues, a prodavši svoja albume u milijunskim primjerima Zuccheru nije bilo teško sklopiti glazbenu suradnju s mnogim poznatim glazbenicima svijeta, pa je tako radio s Joe Cockerom, Stevie Ray Vaughanom, Eric Claptonom i Miles Davisom. Od 1990. godine Zucchero je pokušao zavladati preostalim europskim glazbenim tržištem. 1990. godine napravio je kompilaciju dvaju najuspješnijih albuma i pretvorio ih u "Zucchero Sings his Hits na Engleskom" koje je preveo Frank Musker te je puštena u prodaju diljem svijeta.

S Paulom Youngom Zucchero je u duetu otpjevao svoj najveći hit "Senza una donna" koji je došao u top 10 na tadašnjoj ljestvici u Europi. Kasnije je snimio specijalni album zvan "Zu & Co". Između 1991. i 1993. godine Zucchero je nastavljao snimati duete s poznatim svjetskim glazbenicima pa je tako snimio duete sa Stingom, Lucianom Pavarottiem, mladim Andreom Bocelliem, Elthonom Johnom, Brianom Mayom i ostalima.

1992. godine nastupio je s ostalim zvijezdama na koncertu u povodu smrti frontmena Queena Freedia Mercurya. Kasnije je snimio ponovno album zvan "Miserere" na kojem se pojavio Bono Vox iz grupe U2 u duetu s Zuccherom. Svirao je i na 25. godišnjici Woodstocka. Tokom godina Zucchero je napravio mnogo svjetski poznatih albuma koji su se prodavali u milijunskim primjercima.

I evo ovog talijanskog velikana u Splitu, u Spaladium Areni, gdje će prestaviti svoje umjetničko djelo...Dodano: 29/03/11

Imaš ideju za događaj ili koncert? Klikni ovdje i osvoji nagradu!
Komentiraj

Ime*

E-mail*

Tekst*

Prepiši*
Spaladium Arena ovdje

Rekla kazala

1
Ljubavnik
29/03/11 / 18.27h
@ U ZADRU JE BIO VRHUNSKI KONCERT i DOĆI ĆU IZ RIJEKE OPET!!
2
mate
08/04/11 / 18.50h
@ napokon!!!
Spaladium Arena Spaladium Arena

Videogalerija
xHTML validIvan Aras
CSS validInside Hosting