Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena
Klik za novi osjećaj!
Naslovnica
Događanja
Ulaznice
O Areni
Multimedija
Marketing
Najam dvorane
Kontakt
Press centar
English
Datum događaja:
17/12/09
Željko Samardžić
Željko Samardžić oduševljen Arenom
Željko Samardžić oduševljen Arenom

Željko će napuniti “Spaladium Arenu”!

Da, dobro ste čuli... Možda zvuči malo optimistično, ali pomama za ulaznicama navodi na pune tribine. Imam samo jedan problem – što napraviti s Hercegovcima?

Na stranicama Slobodne Dalmacije najavljen je koncert Željka Samardžića, a rečenice u uvodu su od Hrvoja Kekeza, organizatora koncerta.

Samardžić je pun elana došao u Split i s puno optimizma očekuje svoj nastup u Spaladiumu.


- Hrvoje je čovjek koji je u ovom trenutku imao najviše hrabrosti u Splitu za ovu vrstu avanture. Ovo je moj četvrti dolazak u Split i svi moji koncerti u "gradu pod Marjanom" su bili iznimno prihvaćeni od publike, pa nema razloga da tako ne bude i u četvrtak.

Znam da su moje pjesme poznate svima i da će biti to raspjevana noć u Areni – istakao je Željko Samardžić, koji iza sebe ima tri krcate beogradske Arene, 36 koncerata u “Sava-centru“, dupkom punu sarajevsku “Zetru“...Ulaznica nema još puno, pa najave o brojnoj publici imaju i te kakve osnove.

 Dodano: 20/12/09

Imaš ideju za događaj ili koncert? Klikni ovdje i osvoji nagradu!
Komentiraj

Ime*

E-mail*

Tekst*

Prepiši*
Spaladium Arena ovdje

Rekla kazala

Trenutno nema komentara!
Spaladium Arena Spaladium Arena

xHTML validIvan Aras
CSS validInside Hosting