Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena
Klik za novi osjećaj!
Naslovnica
Događanja
Ulaznice
O Areni
Multimedija
Marketing
Najam dvorane
Kontakt
Press centar
English
Datum događaja:
20/06/11
Foto: Maja Prgomet
Zucchero rasplesao Spaladium!
Zucchero rasplesao Spaladium!

Ovim putem želimo obavijestiti da će se koncert velikana talijanske glazbe Zucchera ipak održati u Spladium Areni i to 20.lipnja 2011. (ponedjeljak s početkom u 21 sat). Velikan talijanske glazbe je izrazio želju da se splitski koncert održi, te je učinio napor da bi se problemi koji su odgodili koncert zakazan za 11. lipnja riješe.

Ujedno, obaviještavamo da tvrtka APES DEO d.o.o. više nije organizator Zuccherovog koncerta 20. lipnja 2011.g. u Spaladium Areni u Splitu već je organizaciju preuzela austrijska tvrtka Nucoast i Sportski grad TPN, a uz potporu tvrtke Adria Entertainment .

Koncert velikog Zucchera, talijanske legende koja je iza sebe ostavila niz uspješnih albuma, u sklopu Chocoback tour 2011, vraća se u Hrvatsku kako bi svojim obožavateljima priuštio nezaboravan koncertni doživljaj. Da ga Hrvatska cijeni i voli dokazuje njegov 4. nastup (poslijednji put 2007. pred više od 15 tisuća zadovoljnih Zadrana), a na ovom koncertu predstavlja najbolje iz svoje 40 godina duge karijere.

Zucchero je jedini talijanski izvođač sa karijerom kroz koju je prošla sva sila velikih I najvećih glazbenika, od Claptona, Bono Voxa, Milesa Davisa do Andrea Bocellija I Luciana Pavarottija I mnogih drugih , a njegov hit ‘Senza Una Donna’ s Paul Youngom bila je najveći hit kraja 80-tih.

ULAZNICE:

Ulaznice se prodaju preko sistema Eventim a mogu se kupiti po cijeni od 140 kuna za parter te 160 kuna za tribine (sjedeća mjesta nisu numerirana). Dodano: 13/06/11

Imaš ideju za događaj ili koncert? Klikni ovdje i osvoji nagradu!
Komentiraj

Ime*

E-mail*

Tekst*

Prepiši*
Spaladium Arena ovdje

Rekla kazala

Trenutno nema komentara!
Spaladium Arena Spaladium Arena

Videogalerija
xHTML validIvan Aras
CSS validInside Hosting