Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena
Klik za novi osjećaj!
Naslovnica
Događanja
Ulaznice
O Areni
Multimedija
Marketing
Najam dvorane
Kontakt
Press centar
English
Datum događaja:
14/10/11
Hladno pivo
FOTO + VIDEO: Hladno pivo rasturilo Spaladium
FOTO + VIDEO: Hladno pivo rasturilo Spaladium

Hladno pivo će svoj Svijet glamura prezentirati u Spaladium Areni 14. listopada 2011. Spektaklom u Spaladiumu će se Pivo zahvaliti svojim vjernim fanovima, a novi uspješni uradak "ploča" Svijet glamura je pozivnica svima, ne samo obožavateljima.

- Vidili smo Spaladium i oduševili smo se prostorom, a obzirom da dovodimo glomaznu produkciju i scenografiju, koju je osmislio naš prijatelj Renato, logično je da svoj koncert održimo u Spaladiumu i to tjedan dana nakon koncerta u zagrebačkoj areni. Nećemo izvoditi samo pjesme s našeg novog albuma, već će to biti presjek našeg rada - najavio je koncert lider grupe Mile Kekin.

Ulaznice će bit puštene u prodaju za sedam dana, a stim da će se prvih 2000 ulaznica moći kupiti po cijeni od 80 kuna, a kada se proda taj kontigent ulaznica cijena će bit 100 kuna za parter i 120 kuna za sjedenje. Svijet glamura je jedan od najprodavanijih albuma u 2011. koji je Hladno pivo etablirao kao jedan od najvećih grupa u regiji, dok je izvanredna posjećenost ljetnih koncerata najbolja pozivnica za Spaladium. Za scenografiju će se koristiti više od 30 tona opreme, a Pivo će omogućit jednoj talantiranoj grupi da nastupi kao predgrupa u Spaladiumu. Sve što bandovi trebaju učinit je da svoje uradke pošalju na mail hladnopivoarena@gmail.com.

Inače s Hladnim pivom, kako je najavio Srđan Žižak, direktor Spaladium Arene, kreće koncertna sezona u Spaladiumu, a radi se o desetak koncerata koji će biti najavljeni kroz rujan... Dodano: 18/08/11

Imaš ideju za događaj ili koncert? Klikni ovdje i osvoji nagradu!
Komentiraj

Ime*

E-mail*

Tekst*

Prepiši*
Spaladium Arena ovdje

Rekla kazala

1
diana
18/08/11 / 15.51h
@ fala bogu sad mogu napravit pir! kad nece hladno pivo da mi doje svirat na piru doce pir tamo di svira hladno pivo!
2
Ivan
04/10/11 / 15.21h
@ Eto nas na pir! :)
Spaladium Arena Spaladium Arena

Videogalerija
xHTML validIvan Aras
CSS validInside Hosting