Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena
Klik za novi osjećaj!
Naslovnica
Događanja
Ulaznice
O Areni
Multimedija
Marketing
Najam dvorane
Kontakt
Press centar
English
Datum događaja:
30/05/15
Kraj
30/05/15
Obračun u ringu 13.
Obračun u ringu 13.

Obračun u ringu 13.  će se u Spaladium Areni održati 29/05/15 a organizatori su se pobrinuli da splitskim zaljubljenicima u borilačke sportove ponude atraktivne borbe.Uz pokroviteljstvo grada i županije u Spaladium Areni nastupit će niz vrhunskih boraca u kick boks, boks i MMA mečevima. 

Split će, nakon Milana biti i druga postaja Venum Victory World Series turnira. Koncept VVWS-a  je da se u četiri grada (uz Milano i Split domaćini će biti Lisabon i Panama) održe eliminacijski turniri, a pobjednici će odmjeriti snage na završnom turniru u prosincu u Parizu.

 

Turniri se održavaju u kategorijama do 72.5 i 95 kilograma, a na splitskom turniru četvorice u kategoriji do 72.5 kilograma nastupit će Luka Tomić.

 

U kick boks programu uz Luku Tomića nastupit će i Toni Milanović, Agron Preteni, te Matias Barić. Organizatori rade i na borbi za Mariju Malenicu za koju se traži protivnica.

 

Ante Delija i Teo Radnić borit će se u MMA mečevima, dok će Stjepan Vugdelija i Frane Radnić biti zvijezde boksačkog dijela programa.
 Dodano: 12/05/15

Imaš ideju za događaj ili koncert? Klikni ovdje i osvoji nagradu!
Komentiraj

Ime*

E-mail*

Tekst*

Prepiši*
Spaladium Arena ovdje

Rekla kazala

Trenutno nema komentara!
Spaladium Arena Spaladium Arena

xHTML validIvan Aras
CSS validInside Hosting