Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena
Klik za novi osjećaj!
Naslovnica
Događanja
Ulaznice
O Areni
Multimedija
Marketing
Najam dvorane
Kontakt
Press centar
English
Datum događaja:
11/12/15
Kraj
11/12/15
Doris Dragović
Doris Dragović

Doris Dragović je za 11. prosinca dogovorila nastup u splitskoj Spaladium Areni. Sjajna je to vijest za brojne poklonike splitske pjevačice, posebno željne njezinih nastupa nakon niza godina u kojima su oni rijetkost, i time još veća dragocjenost.

To potrvrđuju i riječi Perice Mitrović, stečajnog upravitelja Spaladium Arene.

“Ponosni smo što smo se uspjeli dogovoriti nastup Doris Dragović u Spaladium Areni. Znam da Splićani i njeni drugi brojni obožavatelji jedva dočekati ovaj nastup i po upitima vidim da se ovaj koncert iščekuje dugo.

Sjedalice i na parteru

Mislimo da je predbožićno vrijeme idealno za veličanstvenu Doris i to će bit pravi poklon svim ljubiteljima vrhunske glazbe” - istakao je Mitrović.

Zadnji samostalni koncert u Splitu Doris je imala u teatru prije punih 14 godina, što je dodatan dokaz koliko je publika želi vidjeti i čuti.

Ulaznice za koncert bit će puštene u prodaju u ponedjeljak, 26. listopada, a mogu se kupiti u sustavu Adriaticket (www.adriaticket.com ) i na svim prodajnim mjestima Adriaticketa, po cijenama od 80 do 150 kuna, a sjedalice će biti i na parteru. Dodano: 03/11/15

Imaš ideju za događaj ili koncert? Klikni ovdje i osvoji nagradu!
Komentiraj

Ime*

E-mail*

Tekst*

Prepiši*
Spaladium Arena ovdje

Rekla kazala

Trenutno nema komentara!
Spaladium Arena Spaladium Arena

xHTML validIvan Aras
CSS validInside Hosting