Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena
Klik za novi osjećaj!
Naslovnica
Događanja
Ulaznice
O Areni
Multimedija
Marketing
Najam dvorane
Kontakt
Press centar
English
Datum događaja:
13/02/16
Grašo u Spaladiumu
Grašo u Spaladiumu

Na traženje publike, Petar Grašo održat će dan uoči Valentinova koncert u Spaladium Areni, a nastupit će i Tonči Huljić&Madre Badessa.

- Grašo već dvadeset godina vlada scenom, najtiražniji je izvođač u Hrvatskoj , i došao je trenutak da napravi koncert koji bi trebao ostati upamćen kao jedan od najupučatljivijih nastupa. Sam koncert se priprema već mjesecima, okupila se ekipa koja je s puno entuzijazma uhvatila u planiranje Grašinog nastupa. Posebno je dizajnirana pozornica s nesvakidašnjim video animacijama, posebno odrađena za svaku pjesmu - navode organizatori otkrivajući da produkcija dolazi iz Slovenije , a radi se o produkciji korištenoj na koncertima Paula Mc Cartneyja, zatim Boccelija, REM-a, Kid Rocka i mnogih drugih svjetskih top zvijezda.

- Veseli nas što je Petar Grašo odlučio da noć uoči Valentinova održi koncert u Spaladium Areni. Dugo se pripremamo za ovaj koncert i uložili smo već veliki trud i uvjereni smo da će Grašin koncert bit posebni događaj i za Split. Ponosni smo što je ovu za nas uspješnu 2015. tijekom koje su nastupali svi veliki izvođači poput Thompsona, Balaševića, Merlina, Čolića, Bajage, klape Intrade ... zatvorila izvrsnim koncertom naše dive Doris Dragović, a evo 2016. otvaramo sa izvrsnim Petrom Grašom - najavio je Grašin koncert stečajni upravitelj Spaladium Arene Perica Mitrović.

Ulaznice će biti puštene u prodaju sredinom idućeg tjedna( na svim prodajnim mjestima Adriaticketa www.adriaticket.com). Poseban popust će važiti do 1.siječnja 2016. na kontignet od 100 paketa za zaljubljene.Dodano: 29/12/15

Imaš ideju za događaj ili koncert? Klikni ovdje i osvoji nagradu!
Komentiraj

Ime*

E-mail*

Tekst*

Prepiši*
Spaladium Arena ovdje

Rekla kazala

1
nenad
02/01/16 / 23.40h
@ Hvala spaladium što ste nam doveli najboljek pjevača ovih prostora ... dolazim na koncert sa cijelom obitelji , vidimo se :)
Spaladium Arena Spaladium Arena

xHTML validIvan Aras
CSS validInside Hosting