Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena
Klik za novi osjećaj!
Naslovnica
Događanja
Ulaznice
O Areni
Multimedija
Marketing
Najam dvorane
Kontakt
Press centar
English
Datum događaja:
17/03/17
Porin ponovno u Spaladiumu!
Porin ponovno u Spaladiumu!

Split i Spaladium Arena ponovno su dom Porina, 17. ožujka dodjela prestižne glazene nagrade održat će se u Splitu. Nakon dvije godine uspješne suradnje u kojoj se Split pokazao kao izniman grad domaćin, završna svečana dodjela  24. Glazbene nagrade Porin ponovno će se održati u tom gradu.

Split je tako nakon Opatije, Makarske, Osijeka, Rovinja, Dubrovnika, Biograda na Moru, Rijeke i Zagreba s veseljem pristao biti centar društvenih događanja što će ujedno biti i izvrstan uvod u nadolazeću turističku sezonu. Organizacija Porina u Splitu već treću godinu zaredom svojevrsna je zahvala svim njihovim umjetnicima, osvajačima prestižne statue, jer predano rade na promicanju hrvatske glazbe.

Kao i protekle dvije godine na dodjeli glazbene nagrade moći će prisustvovati i publika, a tisuće posjetitelja koji svake godine prisustvuju finalnoj dodjeli, izvrstan su pokazatelj da Split itekako cijeni hrvatsku glazbenu umjetnost.

Tjedan uoči dodjele prestižnih statua obilježit će mnogobrojna društvena događanja, a na završnoj svečanoj dodjeli i ove godine nastupit će neka od najvećih imena domaće scene.
 Dodano: 23/02/17

Imaš ideju za događaj ili koncert? Klikni ovdje i osvoji nagradu!
Komentiraj

Ime*

E-mail*

Tekst*

Prepiši*
Spaladium Arena ovdje

Rekla kazala

Trenutno nema komentara!
Spaladium Arena Spaladium Arena

xHTML validIvan Aras
CSS validInside Hosting