Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena
Klik za novi osjećaj!
Naslovnica
Događanja
Ulaznice
O Areni
Multimedija
Marketing
Najam dvorane
Kontakt
Press centar
English
00/00/00
Dobrodošli na nove web stranice
Novo web izdanje Spaladiuma
Novo web izdanje Spaladiuma

Želimo vam dobrodošlicu s nadom da ćete biti redoviti čitatelji naše nove web stranice. Inovativna je i na jednostavan način će vam približiti događanja u Spaladium Areni. Kao što je svaki novi dolazak u Arenu novo iskustvo, tako vam i naša stranica mijenja izgled kod svakog novog ulaza. A sve vam je to osmislio mladi, ali iznimno daroviti, dizajnerski zanesenjak Ivan Aras.

Vijesti s našeg weba možete pronaći na Facebooku i Twitteru, a ako želite da vam novosti dolaze direktno u vaš e-poštanski sandučić preplatite se na naš RSS.

Također omogućili smo vam da "ostavite" svoj komentar, a klikom na "sviđa mi se" ćete nam pokazati da ste zadovoljni određenim događajem. U našoj rubrici multimedija možete pratiti zbivanja u Areni, ali i sami biti akteri postavljanjem svojih uradaka - bilo fotografija ili video zapisa... Bit će i nagradnih igara za sve one koji budu aktivni u slanju multimedijskih materijala.  

Ujedno, možete se na našoj web stranici uvjeriti u funkcionalnost Spaladium Arene, kao i sve potrebne informacije vezane za događaje.Dodano: 06/01/10

Imaš ideju za događaj ili koncert? Klikni ovdje i osvoji nagradu!
Komentiraj

Ime*

E-mail*

Tekst*

Prepiši*
Spaladium Arena ovdje

Rekla kazala

Trenutno nema komentara!
Spaladium Arena Spaladium Arena

xHTML validIvan Aras
CSS validInside Hosting