Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena
Klik za novi osjećaj!
Naslovnica
Događanja
Ulaznice
O Areni
Multimedija
Marketing
Najam dvorane
Kontakt
Press centar
English
Datum događaja:
18/01/20
Monsters of Rock
Monsters of Rock

Producentska kuća Glazbena kutija sa ponosom najavljuje koncert Monsters of Rock, koji će se  18. siječnja 2020. održati u Spaladium Backstage-u. Noć koja će nam donijeti dah najvećih metal bendova na svijetu je dugo pripremana sa ciljem da se spoji glazba Maidena i Metallice. Piece of Maiden & Black Metallica su bendovi koji su se svojom vrhunskom svirkom i imidžom sasvim približili svojim uzorima te će ovo sigurno biti prava poslastica za sve ljubitelje glazbe Maidena i Metallice. Isplatiti će se doći poslušati ove vrhunske glazbenike koji sviraju pjesme dvaju antologijskih bendova. Koncert Monsters of Rock u Spaladium Backstage-u započet će u 21 sat.

 
Opće poznato je da je Metallica jedan od najutjecajnijih rock skupina, ali istaknuti ćemo da se radi o američkom thrash metal sastavu iz Los Angelesa, osnovanom 1981. godine.
 
Na početku, pjesme Metallice je obilježavao brzi tempo, instrumentali i općenito agresivno sviranje. Objavom albuma Master of Puppets bend se probio u sam vrh svjetske glazbene scene, a album je opisan kao jedan od najutjecajnijih thrash metal albuma.
 
Iron Maiden je britanski heavy metal sastav osnovan 1975. Godine, ukupno je izdao 25 albuma, od toga 5 albuma uživo, 5 best of, 15 studijskih i jednu PC-igru (Ed Hunter) s nekim njihovim izvedbama. Njihova maskota i alter ego, Eddie The Head (Eddie Glava), ne može se svrstati niti u jednu skupinu čudovišta.
.
 
Inače ovo je treći koncert u Spaladium Backstage-u, nastupi Brkova i M.O.R.T. a su bili iznimno uspješni, a ovaj konceptni koncert Monsters of Rock je novo poglavlje ovog koncertnog prostora.
 
Ulaznice su u prodaji od ponedjeljka u sustavu Adriaticket(www.adriaticket.com)


Dodano: 23/12/19

Imaš ideju za događaj ili koncert? Klikni ovdje i osvoji nagradu!
Komentiraj

Ime*

E-mail*

Tekst*

Prepiši*
Spaladium Arena ovdje

Rekla kazala

Trenutno nema komentara!
Spaladium Arena Spaladium Arena

xHTML validIvan Aras
CSS validInside Hosting