Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena
Klik za novi osjećaj!
Naslovnica
Događanja
Ulaznice
O Areni
Multimedija
Marketing
Najam dvorane
Kontakt
Press centar
English
Datum događaja:
20/06/10
Vaja Con Dios
Otkazano: Vaya Con Dios
Otkazano: Vaya Con Dios

"Koncerti belgijske grupe Vaya Con Dios, najavljeni za utorak, 15. i srijedu, 16. lipnja u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog te u nedjelju, 20. lipnja u Spaladium Areni, otkazani su do daljnjeg iz razloga što nismo bili u mogućnosti ispuniti sve zahtjeve i točke ugovora u predviđenom roku",obavještavaju organizatori spomenutih koncerata - tvrtka Arsomnia.

"Također obavještavaju da s managementom grupe Vaya Con Dios pregovaraju o novim terminima, kako bi se ipak hrvatskoj publici omogućilo uživanju u njihovim nastupima. O potencijalnim novim terminima obavijestit će u skoro vrijeme.

Ujedno iz Arsomnije u priopćenju ističu: "Ispričavamo se svima koji su kupili ulaznice, te ih obavještavamo da iste mogu vratiti od ponedjeljka, 14. lipnja na svim prodajnim mjestima".

O otkazanim koncertima u Hrvatskoj obavijestio je i menadžment popularne belgijske grupe, Boogie Productions, koji dodaje da je "zbog kršenja ugovora od strane promotora" također otkazan i koncert u Ljubljani.

------------------------------------------

Vaya Con Dios
će nastupiti u Spaladium Areni 20. lipnja 2010.

Belgijska skupina je osnovana 1986. godine, pokretačica ove glazbene atrakcije je karizmatična pjevačica Dani Klein,  a  s njom su gitarist Villy Lambregt i basist Dirk Schoues. Do danas su prodali više od sedam milijuna albuma.

Ulaznice se do 1. ožujka mogu kupiti po cijeni 160, 180 i 200 kuna. Nakon tog datuma cijena ulaznica je 180, 200 i 220 kuna.

Na video prilogu se može vidjeti o kakvom glazbenom spektaklu se radi. pjesme koje su vam sigurno poznate su: "Just a Friend of Mine" , "What's a Woman?" , "Nah Neh Nah", "Don't Cry for Louie", "Puerto Rico", "Heading for a Fall", "Johnny" i "Don't Break My Heart".

 
 

 Dodano: 08/02/10

Imaš ideju za događaj ili koncert? Klikni ovdje i osvoji nagradu!
Komentiraj

Ime*

E-mail*

Tekst*

Prepiši*
Spaladium Arena ovdje

Rekla kazala

1
Boris
20/02/10 / 10.59h
@ Zanima me dali se vec moze online rezervirati-kupiti karte za koncert Vaya con Dios U Spaladium areni? Hvala
Spaladium Arena Spaladium Arena

Videogalerija
xHTML validIvan Aras
CSS validInside Hosting