Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena
Klik za novi osjećaj!
Naslovnica
Događanja
Ulaznice
O Areni
Multimedija
Marketing
Najam dvorane
Kontakt
Press centar
English
Datum događaja:
30/03/10
Kraj
31/03/10
Plakat za događaj
Dječji grad u Spaladiumu!
Dječji grad u Spaladiumu!

Spaladium Arena pretvara se u Dječji grad! 30. i 31. ožujka u Areni se priprema program pjesme, plesa i zabave koji će razveseliti najmlađe Splićane(cijena ulaznice je 30 kuna)... Program počinje u 17:00 sati, a u 3 sata zabave djecu očekuje nezaboravan doživljaj vokalno-plesnih i animacijskih nastupa:

 

17:00 – 17:45     „KOLAJNA OD BISERA“ – najljepši ulomci iz predstave „Priča o Splitu“ i nekih drugih priča u izvedbi vokalno-plesnih skupina „Perle“ i „Perlice“ GKM-a
17:45 – 20:00      ZABAVNO ANIMACIJSKI PROGRAM - uz pjesmu i ples najmlađe će animirati hodač na štulama, klaunovi, žongleri, dječji mađioničar Magic Japa, a crtačica portreta na papir će prenijeti vesele dječje osmjehe...


KOLAJNA OD BISERA

 
Za najmlađe smo pripremili kolajnu najljepših ulomaka iz predstave Priča o Splitu u izvedbi vokalno-plesnih skupina Pere i Perlice Gradskog kazališa mladih.
 
U Gradskom kazalištu mladih ljubav prema rodnom gradu pretočena je u mjuzikl „ Priča o Splitu“. Zapravo, samo je jedna PRIČA O SPLITU. Ona izvire iz naše neiscrpne ljubavi i teče kao rijeka već sedamnaest stoljeća razlijevajući se putem u bezbrojne rukavce od kojih svaki postaje jedna pjesma, priča, slika, stih...

Autorica scenarija i tekstova pjesama Asja Kahle te autorica glazbe Ingrid Flesch stvorile su tako hit – predstavu za male i velike koja plijeni „šušurima i kolurima“, razgaljuje pjesmom i plesom, puni srca radošću i pozitivnom energijom. Iz tog jedinstvenog scenskog spektakla koji je svoju praizvedbu doživio prije četiri mjeseca, za ovu smo prigodu izdvojili najljepše djelove, njih osam u aranžmanu Remija Kazinotija koji će, dakako, izvesti zvijezde mjuzikla „Perle“ i „Perlice“ Gradskog kazališta mladih.

Za koreografiju je zaslužna primabalerina Albina Rahmatulina, a za sate mukotrpnog vježbanja Tea Lukić, asistenitica na plesnom pokretu. Ako volite Split onda je ovo program za vas.
Uz djelove  iz mjuzikla „Priča o Splitu“ ovaj 45 – minutni program nudi još pregršt prekrasnih ulomaka iz GKM-ove mjuzikl – produkcije. Perle i Perlice jamče dobru zabavu uz ukupno petnaestak glazbeno – scenskih bisera u kojima će podjednako uživati uho oko i duša.
 

ZABAVNO ANIMACIJSKI PROGRAM

Najbolji hrvatski i svjetski kraljevi animacije 30. i 31. 03 obogatiti će ovaj Dječji grad pričama iz svijeta dječje mašte.
 
Magic Japa, mađioničar za djecu približiti će svijet iluzije svima od 4 do 12 godina.
Crtačica karikatura. Želite vidjeti vaše lice iz perspektive umjetnice? U 10 minuta doznajte kako vas “svijet” vidi.


Hodači na štulama, viši su od autobusa ali stanu u Spaladium Arenu. Hodači na štulama stvaraju onu potpunu iluziju mašte i nestvarne dojmljivosti.
Klauni i žongleri uveselit će klince pričajući svoju priču, žonglirajući i igrajući se s djecom.
 
 


Dodano: 16/03/10

Imaš ideju za događaj ili koncert? Klikni ovdje i osvoji nagradu!
Komentiraj

Ime*

E-mail*

Tekst*

Prepiši*
Spaladium Arena ovdje

Rekla kazala

1
GKM
16/03/10 / 20.34h
@ perle i perlice !! hvala !
Spaladium Arena Spaladium Arena

xHTML validIvan Aras
CSS validInside Hosting