Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena
Klik za novi osjećaj!
Naslovnica
Događanja
Ulaznice
O Areni
Multimedija
Marketing
Najam dvorane
Kontakt
Press centar
English
00/00/00
HNS
UEFA Futsal u Spaladiumu
UEFA Futsal u Spaladiumu

Hrvatski nogometni savez bit će organizator Futsal Eura 2012., a domaćini natjecanja najboljih igrača malog baluna Starog kontinenta su Spaladium Arena i Arena Zagreb.

Prema informacijama koje smo dobili iz Tel-Aviva, gdje se danas održava sjednica Izvršnog odbora UEFA-e, krovna europska nogometna organizacija na čelu s predsjednikom Michelom Platinijem povjerila je Hrvatskoj domaćinstvo Futsal Europskog prvenstva 2012.

Tako je IO Uefe potvrdio prijedlog Uefine Komisije koja je dala prednost Hrvatskoj pred glavnim protukandidatima Belgijom i Makedonijom.

Gradovi domaćini Eura bit će Zagreb i Split, a natjecanje će se održati u Spaladium Areni i zagrebačkoj Areni.Dodano: 24/03/10

Imaš ideju za događaj ili koncert? Klikni ovdje i osvoji nagradu!
Komentiraj

Ime*

E-mail*

Tekst*

Prepiši*
Spaladium Arena ovdje

Rekla kazala

1
Mladen
25/03/10 / 17.20h
@ I ovo je fenomenalna vijest. Arena je velika i nebi bilo dobro da bude polupuna ili poluprazna. Tribalo bi stupit u kontakt sa Torcidom ili njihovim podruznicama,poklonit im jedan dio karata da atmosfera bude kao na Sjeveru.
Spaladium Arena Spaladium Arena

xHTML validIvan Aras
CSS validInside Hosting