Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena
Klik za novi osjećaj!
Naslovnica
Događanja
Ulaznice
O Areni
Multimedija
Marketing
Najam dvorane
Kontakt
Press centar
English
Datum događaja:
26/05/11
Kraj
29/05/11
International Fair of New Technologies

Spaladium Arena će od 26. do 29. svibnja bitidomaćin Međunarodnom sajmu novih tehnologija (IFONT). Cilj sajma je prezentacija i popularizacija korištenja modernih tehnologija te ukazivanje na razvoj novih gospodarskih mogućnosti.

Sajam će osim izložbi ponuditi i predavanja, okrugle stolove i konferencije namijenjene različitim temama te ugostiti mnoge strane i domaće stručnjake, kao i uspješne gospodarstvenike.

U četiri dana, međunarodni sajam obuhvatit će bitne i aktualne tematske cjeline vezane uz nove tehnologije u ukupno deset tematskih cjelina: obnovljivi izvori energije, energetsko učinkovita gradnja, nanotehnologija (u medicini i domaćinstvu), procesna tehnologija, komunikacije i veze, računala i programi, inovatorstvo, automobili, motori i oprema, turizam i marketing.

U sklopu sajma bit će održan forum Croenergo o ekološkim tehnologijama, inovacijama, poslovanju i srodnim europskim pitanjima kojeg organizira Savez za energetiku Zagreba i Croatian Business Network. Energetski institut Hrvoje Požar će također održati predavanja o radu instituta na obnovljivim izvorima energije, te će na sajmu sudjelovati i Energis centar za edukaciju i podizanje svijesti o potrebi povećanja energetske efikasnosti iz Bosne i Hercegovine.

Uz navedene, na konferecijma će se predstaviti i Microsoft sa svojim postignućima, ABB-vodeća svjetska kompanija na područjima elektroenergetike i industrijske automatizacije, Ljudevit Pranić sa Ekonomskog fakulteta u Splitu kao i brojne tvrtke i institucije sa radionicama, prezentacijama i okruglim stolovima.

Važno je napomenuti kako je sajam IFONT humanitarnog karaktera. Na održanom sastanku sa prof. dr. sc. Marijanom Saragom dogovoreno je da će novac prikupljen od ulaznica biti doniran za kupnju uređaja dječjem odjelu KBC-a Split.

Analizu potrebnih uređaja utvrdilo je stručno osoblje KBC-a Split te su utvrdili da su im neophodi sljedeći uređaji: Aparat za mjerenje klorida u znoju ili Aparat za 24-satno praćenje rada srca. Ovisno o prikupljenoj svoti novca od ulaznica IFONT će donirati jedan od dva uređaja dječjem odjelu KBC-a Split. Cijena ulaznice je simboličnih 20 kn.

Više informacija saznajte na službenoj stranici sajma www.ifont.biz te nam se pridružite na Facebooku IFONT-Međunarodni sajam novih tehnologija.

 


Dodano: 21/12/10

Imaš ideju za događaj ili koncert? Klikni ovdje i osvoji nagradu!
Komentiraj

Ime*

E-mail*

Tekst*

Prepiši*
Spaladium Arena ovdje

Rekla kazala

Trenutno nema komentara!
Spaladium Arena Spaladium Arena

xHTML validIvan Aras
CSS validInside Hosting